perjantai 21. helmikuuta 2014

Myssy ja huivi

Myssyn neuloin Novitan Nalle ja -Säde-langoilla. Malli on taas  tämä pitsimyssy, mutta pienin muutoksin. (muutokset samat tässä edellisessäkin mutta unohtuivat siihen merkitä)


Paksun, kaksinkertaisen, langan takia loin silmukoita ensin vain 100, lisäsin kuvioiden alussa 20 ja kuvioiden välissä mulla on oikea silmukka nurjien silmukoiden keskellä, näin sain kuviot täsmäämään ohjetta paksumman langan kanssa.

Ostin joskus Viron reissulla käydessäni oikein ohutta viron villaa huivia varten. Pengoin tulostettuja huiviohjeitani ja sieltä löytyikin kaunis huivimalli, jota en ole aiemmin vielä tehnytkään.. vaikka tulostanut ohjeen olin jo heti sen ilmestyttyä 2009 ja jo silloin oli tarkoitus heti tuo tehdä..oonkohan mä vähän hidas ;)

Lanka Viron 100% villa, nr. 8/1,
liukuvärjätty, kaunis väri jota en millään saanut näkymään näissä huivikuvissa.
Langan kulutus seitinohueen ja 175 cm pituiseen huiviin vain 64 grammaa!
Ohje; Villimarjatar-huivi
Ihana malli, niin kaunis ja helppo, että mulla on jo toinen samanlainen puikoilla :)


Langan värit näkyvät tästä kerästä paremmin, kuin ohuesta huivista.




Arvontapalkinto on jo perillä Marjutilla joten nyt näytän kuvan lähettämästäni.

 
 
---------------------
 Blogiini tulee taas päivittäin kasapäin ulkolaista roskapostia, joten laitoin kommenttilaatikkoon jälleen sanavahvistuksen päälle.., en vain ymmärrä miksi niiden kirjoitettavien sanojen pitää olla niin sekavia, ettei niistä ota millään selkoa ihminenkään, saatikka sitten kone ;)