perjantai 28. lokakuuta 2011

Lisää pikkutöitä

Edit; käänsin yhden kuvan kun oli väärinpäin.
Muhu-kirjonnalla valmistui kännykkäpussi. Kuva-alueesta tuli ehkä turhankin suuri, mut tämä kirjailu on niin mukavaa ettei siinä tehdessä tullut edes mieleen että kännykäthän on aika kapeita kapuloita :)

Osa kuvasta siis siirtyi pussin reunalle mut ihan kivahan tää on näinkin.

Takaosa jäi kuvattomaksi joten sinne kirjailin vielä muutaman pienen mansikan.
Pukin pussiin menee odottelemaan joulua.


Kaarakassa me saatiin kokeilla ekaa kertaa emalointia. Jokainen sai itse valita korupohjat, puhdistaa ne hiekkapaperilla, ripotella emalointijauhetta, polttaa uunissa ja taas putsata jne.

Yllättävän monta vaihetta oli ennenkuin nämä oli valmiit..eikä tullut yhtään sellaista mitä yritin, tai no ehkä tuo vihreä rengas onnistui aika hyvin mut kaikki muut mihin yritti laittaa oranssia jauhetta meni "pilalle. Oranssi ei vaan tasottunut uunissa vaikka minäkin kuumensin nämä kaksi korua peräti kolmeen eri kertaan, lisäten aina jauhetta sinne missä tyhjä paikka pilkisti. Jos otan käyttöön niin perhoseen voisi ehkä liimata muutaman kiven hämäämään epäkohtia korussa. Tulipa tätäkin kokeiltua :)


Kävin myös Lasinsulatus-taitopajassa tekemässä pari suurempaa ikkunakoristetta; syksyisen lehden ja jouluksi joulukuusen. Näistä tuli juuri sitä mitä pitikin ja molemmat ovat jo keittiönikkunalla roikkumassa, myös joulukuusi, vaikka jouluun on vielä aikaa :)