tiistai 24. marraskuuta 2009

Pihavalot

Kaarakassa oli sisustusvalo-kurssi, en mennyt kun aattelin että kyllä meillä on sisällä ihan tarpeeksi valoisaa :) Näin sitten sennareissa ollessani upean valosarjan jota oli kurssillakin tehty ja siinä samassa minä halusinkin juuri sellaiset valot,, sain onneksi tehdä valoköynnökseni sitten ihan jollain muulla kurssilla :)

Tässä on 40-lamppuinen ulkovalosarja, lopulliseksi sijoituspaikaksi tulee meidän parveke, nyt kuvattuna makkarin seinustalla.. (erittäin hankala kuvata, silmä näkee kaikki yksityiskohdat mutta kamera ei)Jokaisen lampun ympärille tehdään paperinarusta rosee-laitteen avulla kukka (kaksi kieppiä, paperinaru valko/hopea) sitten samantien hopealangasta kukka (neljä kieppiä, hopealanka on hopeoitua kuparilankaa) Vaikeaa, vaikeaa oli rakentaa kukkia kun lampun piti pysyä liikkumatta kukan keskellä ja se johtokin oli tiellä kokoajan!Tässä lähikuvaa, melkoinen hässäkkä :)Sisällä illalla kuvattuna.


Hieno valoköynnös! Parveke (vaikkakin lasitettu) ei välttämättä ole paras mahdollinen sijoituspaikka näin hankalatekoiselle köynnökselle, mutta sinne sen nyt kuitenkin meinaan "jouluvaloksi laittaa. Kosteus tummuttaa hopealangan varmaan melko pian, mutta saattaahan se olla aivan hauskan näköinen köynnös vielä sittenkin :)