keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

jotain ihan muuta

Vähän erilaisia käsitöitä välillä..Kaarakan taitopajalla meillä oli nyt aiheena plastinen massa.
Aiemmin olen muovaillut jonkin verran savesta, mutta tämä paperimassa oli mulle ihan uusi tuttavuus ja sitä olikin mukava ja helppo muovailla.
...ja minähän muovailin tietysti lehmän :D



Ensin tehtiin "teokselle pohja verkosta ja liisteröitiin sen päälle paperisuikaleita, kuivumisen jälkeen sai alkaa laittamaan massaa ja muovailemaan, taas kuivuminen ja lopuksi maalaus.



Mustavalkoinen, pitkäkaulainen lehmä jolla on muutamia nuottejakin vartalossaan merkkinä musiikista, sillä lehmän sisälle on piilotettuna soittorasia.
Hännän alla on naru, jota vetämällä musiikkia kuuluu niin pitkään kunnes naru on taas kelautunut takaisin lehmän sisälle.



Kovasti iloinen tuli tästä mun musiikkilehmästä, joten laitoin sille muutaman hampaankin näkyviin :)


Lehmällä on korkeutta 18 cm ja pituutta 20 cm.

Ja kun tuo massailu oli niin mukavaa, niin innostuin tekemään vielä toisenkin työn.
Tein vihreän "maahisen seisomaan tuon Elämän puuni rinnalle.
Elämänpuu on meillä olohuoneessa ikkunan alla ja siihen viereen on menossa tämä ukkelikin, mutta siitä kohtaa en onnistu saamaan minkäänlaista kuvaa kun ikkunasta heijastaa vastavalo jne... joten puu ja ukkokin on taas kuvattuna vaan keittiön jakkaran päällä..


Myös tämän tekeleen sisällä on verkko, ja se olisi kyllä saanut olla hiukan kapeammalla..nyt se "näyttää siltä kuin sillä olis takki täynnä taikoja"-kuten eräs Kaarakan työntekijöistä sanoi :)



Toiseen kainaloon tein massasta kirjan ja muutaman pienen napinkin takkiin.



Silmäpusseineen ja ryppyineen tämä lienee todella vanha ja viisas mies :)


Korkeutta tälle ukkelille tuli 31 cm.