lauantai 25. heinäkuuta 2009

Terveisiä Kauhavalta

Tänään on ollut mukava neuletapaamispäivä Kauhavalla.Kokoonnumme kerran kuussa Kauhavan Kangas-Aitassa ja meitä on siellä aina runsas kahvipöytä odottamassa :)Taas oli paljon ihania töitä esillä, kuten tämä Mairen tekemä käpypitsi-liina. Ihan uskomattoman upea! Tuo taito olis kiva oppia.Puikkovirkattuja pieniä kolmioliinoja..hauskoja pannunalusia ontelokuteesta tehtyinä..tooosi pitkävartiset kämmekkäät..monenlaista värikästä raitaa..virkattu sputnik...ja ihan hirmuisen söpöjä virkattuja neulatyynyjä :)Joka kerran Kauhavalta tuntuu löytyvän jotain uutta ja ihanaa..osaan näistä löytyy jo ohjeetkin Kangas-Aitan sivulta.
Intsun kanssa naurettiin että tottapa me nämä kaikki teemme ja jo ensi viikolla sitten blogeissa esitellään :D
No joo, ehkäpä me vähän liikoja itsestämme kuvittelimme :D


Itselleni ostin käpypitsi-laitteen, onko se sitten nimeltään käpy, haaveena on josko pikkuisen oppisi tuota käpypitsiä tekemään ja mukaan lähti myös peräti 600 g Esiton virkkauslankaa :)
Kiitokset taas mukavasta päivästä kaikille paikalla olleille ja oikein hyvää viikonloppun jatkoa kaikille muillekin :)

5 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Mahdottoman mukava päivä! Uusia ideoita ja innostusta, tottakai taas lisää lankaa! Kiitos ihanasta päivästä ja matkaseurasta!

intsu kirjoitti...

Niin kivaa oli! Kiitos mukavasta seurasta! No mikä ettei me kaikkia saada valmiiksi ja blogiin... niin en nyt tiedä tästä viikosta,mutta joskus kumminkin....:D

Sipi kirjoitti...

Kiva reissu oli ja aina sieltä uusia ideoita löytyy,, kun vaan ne kaikki ehtis toteuttamaan :)

Äipän touhut kirjoitti...

Kuvassa oli tutunnäköisiä ihmisiä. Olit kuvannut uusia ideoita. Kunpa pääsisi joskus toteuttamaan.

Kaisa kirjoitti...

Voi kun täällä oli taas paljon iloisia uutisia! :)