torstai 27. elokuuta 2015

Elokuun jo lopuillaan

Niin on kesä kääntymässä syksyyn ja harrastuksetkin taas alkavat. Ilmoittauduin taas Kaarakkaan harrastelemaan käsitöitä ja kansalaisopiston jumpista otin tälle syksylle vain Piloxing -tunnin. Piloxing olikin nyt tosi suosittu laji, sillä ilmoittautumis päivän jälkeisessä Ilkka lehdessäkin kerrottiin että tunti täyttyi osallistujista 16 sekunnissa! Huh, onneksi olin nopea ja sain paikan :)

Käsitöitä on valmistunut hiljakseen;

Lampunvarjostin paperinarusta,

 

Bosniantossut eli Vanhanaikaiset tossut 7-veljeksestä,yhdet sukat isännälle taas Regia Racing colorista,ja yksi reilun kokoinen pannunalunen virkkaamalla jostain puuvillalangasta,
ohje Tyynen patalappu.


---------------------
Päivitin Windows - käyttiksen uusimpaan eli 10, mukana tuli Microsoft Edge selain ja opettelun jälkeen se tuntuu ihan hyvältä... mutta mikä siinä mahtaa olla etten onnistu päivitysten teossa kyseisellä selaimella? Muutoin kaikki menee ihan jees mutta kuvia en saa näkyviin blogiin millään? Tekstin kirjoituksen jälkeen siis normaalisti lisään kuvan, kuvan voi valita ihan kuten Explorerillakin mutta kun yrittää ladata sitä tähän blogiin niin siihen jämähtää, pyörii vain latausmerkki mutta mitään ei tapahdu ja siltä sivulta ei sitten pääse edes pois muuta kuin päivittämällä blogattavaa sivua aina  vaan uudestaan ja uudestaan... olen takunnut tämän kanssa jo neljä päivää eikä onnistu.?
Onneksi koneelta löytyi vielä vanha Explorerkin ja sillä tämä päivitys onnistuu yhtä sulavasti kuin ennenkin :)
 Mut onhan se ihan typerää jos pitää kahta selainta käyttää sekaisin..
 Onko muilla ilmennyt ongelmia kyseisen 10-päivityksen kanssa tai onko tässä joku uus jippo mitä en älyä ? Yritin etsiä netistä vaan ei vielä löytynyt tietoa.

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Minäkin sain olla tosi nopea vesijumppaan ilmoittautuessa, mutta sain kuin sainkin paikan haluamaani ryhmään. Kauniita käsitöitä jälleen; nuo tossut haluan minäkin joskus tehdä. Windows kympissä en pysty auttamaan, koskei itsellä ole eikä töissäkään.

Marle kirjoitti...

Hienoja töitä kaikki. Kiva idea tuo lampunvarjostin, tossuista pidän kovasti. Sukille ja pannunalusille on aina tarvetta.

Sude kirjoitti...

No onneksi en päivittänyt sitä uutta versiota ja taidan jättää sen tekemättäkin =)

Pirena kirjoitti...

On muuten se punaisten sukkien lanka sulta voitettu. Aika takkusta neuloa kun on niin monisäikeistä eikä varmaan sukkina edes kestä mutta päättelyä vaille valmiit. Tuli hirveen pitkä teräosa (26cm), mutta minulla onkin 41:n jalka ja sopivilta tuntuu jalassa. Otin sen kuvion tuosta kauneimmat neulemallit-kirjasta ja kuvio vetää kasaan. Samalla kuviolla on ainakin kaksi mallia eri nimillä. Pitääköhän minunkin keksiä sukilleni oma nimi?

Merja kirjoitti...

Kuulin tästä blogistasi ja olisi kiva vaihtaa kuulumisia vaikka sähköpostitse, jos voit sen antaa näin blogin kautta! t. serkkusi Merja:)

Sipi kirjoitti...

Hei Merja! Nyt täytyy tunnustaa että piti oikein velipojalle soittaa että onko meillä tämän niminen serkku ;D Vähän arvailuksi meni mutta valaiset varmaan asiaa viestissäsi, osoite on blogini mukainen eli sipinsilmukat (@)gmail. com