tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulua odotellessa

on mukavaa kun ei ole kiire..sain juuri tehtyä viimeisenkin lahjan valmiiksi joten nyt on kaikki joululahjat enää paketoimista vaille valmiit! Kyllä on mukavaa kun viimeinkin on tulossa sellainen joulu ettei tule ainakaan lahjojen kanssa kiire :)
Itselleni tekaisin pikaisesti tällaiset lämpimät kämmekkäät.

Mulla oli buklee- villakangasta soiro ja siitä taittelin käsien ympärille putket ja ompelin ne harsimalla kiinni, peukalot rakensin pienemmistä bukleepaloista.. suoraan vain neulaamalla palat peukaloiden päälle,  ja kun otin kädestä pois leikkasin vain ylimääräiset kankaat ympäriltä pois ja sitten huruuttelin ompelukoneella kaikki saumat kiinni. Tein kämmekkäistä aika pitkät, niitä voi pitää joko suorana tai sitten näin taitteella kuten kuvassa. Koristeeksi leikkasin punaisesta, aiemmin värjäämästäni, huovasta sydämet, ompelin päälle napit ja niin tuli kämmekkäät valmiiksi..nopeat oli, aikaa meni varmaan pari tuntia ja kämmekkäät oli jo kädessä :)

Välihommina on valmistunut myös kaksi sytomyssyä, Seinäjoen sairaalaan. Eka on virkattu Novitan PuroBatiikista ja toinen Dropsin Safran-puuvillalangasta. 
Mukavaa Joulun odotusta :)

4 kommenttia:

Malli kirjoitti...

Teitpä kivat, lämpöiset kämmekkäät!
Kauniita myssyjä!
Mukavaa joulunodotusta sinullekin!

Marjut kirjoitti...

Nätit kämmekkäät ja myssyjäkin teit lisää.

Ja mukavaa joulunodotusta!

vekki kirjoitti...

Mukavia juttuja olet värkkäillyt!

Heleena kirjoitti...

Todella upeat kämmekkäät ja kivat myssyt taas valmiina! Olisipa täälläkin joulu jo valmiina.....