keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulu 2011

oli poikkeuksellinen joulu kun nurmikot vihertävät ja lämpötilatkin kokoajan plussalla, ei tietoakaan lumesta tai pakkasista. Poikkeuksellisen paljon toi pukkikin tänä vuonna paketteja, suorastaan hirmuisen määrän että kai sitä on osattu kilttinäkin olla :)

Laitan tähän nyt kuvia itsetekemistäni paketeista; Isäntä sai pipon ja hanskat, lankoina Dropsin Alpakka sekä Fabel,



Veli sai pyytämänsä Sikarihanskat kaksinkertaisina, Drops Alpakka ja Fabel


Veljenpoika sai pipon, lankana Lidl'in raitasukkalanka. Pipon tein poikkipäin, ohjetta kurkin Dropsilta, jossa on montakin näin neulottua pipoa. 



Kummityttö sai Möbiuksen, lankana Kamena
sekä buklee huopaiset lapaset.


Pienelle tytölle ompelin lelukissan.



                                        Vasta vihitylle parille tein paperinarusta Ruusukranssin.



Huovuttelin helmiä..kuvassa olevat jäivät itselle..


ja kokeilinpa huovuttaa saippuoitakin, eipä kyllä tullut kummoisia :D
Puutöitäkin tein pitkästä aikaa, tässä punatulkkuja..olipa muuten hirmu työlästä sahata noita pienen pieniä lintuja, en ehkä aivan heti ala samaan urakkaan :) 

ja kun koivuakin löysin hyvän kappaleen niin siitä sahasin ja pikkuporalla kaiversin parit kissanapit.


Heleenan kanssa poikettiin ennen joulua kirpparilla ja sieltä löysin muutaman lusikan ja ajatuksena tietysti tehdä lusikkakoruja..hah, olipas niin kovaa ainetta nämä lusikat etten saanut niistä yhtään mitään aikaan, en saanut niitä edes vääntymään joten onneksi isäntä sitten tuli apuun ja teki työtä käskettyä :) Pistin lusikkoihin vain kiviä hopealangalla kiinni, muttei näistä kyllä mitään upeita tullut! Ei tule minusta lusikkakorujen tekijää mutta olipahan hyvä tämäkin kokeilla ja saada mielestä pois :) 

Yksi joululahja sai kääreekseen bukleehuovasta tekemäni joulusukan ja
monet muut lahjat jouluisen kangaspussin.


Ja yksi joulupuukin rakentui punaisista Juulia-karkeista.


-
Itse sain tosiaan paljon ihania lahjoja, näytän tässä ne jotka liittyvät käsitöihin; Ystävältäni sain laukun lehtiä ja lankaa, oikea käsityöläisen unelma paketti; Kiitos vielä Heleenalle :)


ja super yllätys oli että isäntäkin oli ostanut mulle lankaa..se alkaa oppia :D


Heleena oli laittanut tyttösellekin Ihanan paketin, Neuleharpun! Aivan mahtava keksintö! Tällä harpulla voi neuloa putkea; lankaa kiedotaan ympyrässä olevien tappien ympärille ja neulaa apuna käyttäen sitten nostellaan lankalenkkejä toisen yli ja näin muodostuu silmukoita..Tyttönen oppi tekniikan samantien ja teki jo pitkän pätkän putkea, tulleneeko säärystimet :)
 Kiitos vaan Heleenalle, sanoi tyttönen neuloessaan. Paketti oli ihana ja niin mieluinen , hienoa Heleena että tämän keksit, erityislapselle on tärkeää löytää mielekästä ja mieluista tekemistä  :)

Velipojan perheeltä sain erikoisen käsitypaketin; pari viikkoa ennen joulua sain veljeltäni puhelun että mitähän sulle keksis lahjaksi kun sä oot jo kaikkea käsillätekemistä kokeillut..sanoin että en varmasti ole kokeillut kaikkea, vielä on monta hommaa tekemättä :D
no, joulu kun tuli ja paketista paljastui tällainen pieni laukku, ihmettelin suuresti..

vielä enemmän ihmettelin kun avasin laukun!


Joo'o, nyt oli veli perheineen tosissaan keksinyt sellasen käsityön mitä en ole ennemmin kokeillut nimittäin Perhonsidonnan :D

Voi että me on naurettu, isäntäkin mietti jo että millanen kalastusblogi tästä vielä kehkeytyykään :D