torstai 25. marraskuuta 2010

Soiva korurasia

Kaarakassa oli taitopajan aiheena nyt paperimassa ja tein pitkille helmilleni soivan korurasian.Ensin vääntelin vahvasta verkosta pulleahkon laatikon, tein yhden välipohjan jonne kiinnitin soittorasian ja sitten peitin ja koristelin koko systeemin paperimassalla ja lopuksi maalasin sen.


Soittonaru tulee laatikon alaosasta ja sitä vetämällä alkaa musiikki soimaan...nyt kun laatikkoa katsoo tulee siitä kyllä mieleen enempi viinilaatikko kuin korurasia, johtunee noista toisen puolen viinirypälekoristeista ;D
Kokoa laatikolla on; 25 cm * 15 cm * 14 cm
Tuo korkeus 25 cm, soittorasia vei siitä reilut 5 cm joten rasian sisäosan korkeus on 19,5 cm.

Nuo kuvassa näkyvät punaiset korut tein lasihelmistä ja hopeoidusta rautalangasta. Helmien pyöreän "hopeapallukan ostin Tampereen messuilla käydessä Helmien talo-osastolta :)

11 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Upea rasia ja koru on ihana!
Koristelut rasian päällä ovat aivan käsittämättömän taitavasti tehtyjä!

Malli kirjoitti...

Oli mielenkiintoista seurata korurasian valmistumista eri vaiheissa! Kaunis se oli valkoisenakin, mutta nyt se on täydellinen!
Koru on kans valtavan hieno!

intsu kirjoitti...

Voi sipi,kun siitä tuli hieno. Mä ajattelin silloin jo kun se oli valkoinen,että kyllä on upea,mutta nyt maalattuna se on jos mahdollista,niin vieläkin upeampi. Tuo kannen nuppikin on niin hieno yksityiskohta. Sanoinhan,että sinun käsissäsi kaikki muuttuu kauniiksi!Korutkin ovat niin ihastuttavia.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa korurasiastasi tullut hieno.

Sude kirjoitti...

Sinulta näkyy onnistuvan ihan mikä vaan.Kaunis ja kiva tämä soiva korurasiakin.

Omppumato kirjoitti...

Aivan ihastuttava korurasia!

vekki kirjoitti...

Vautsi miten hieno ja taas niin uusi upea idea.

Marjut kirjoitti...

Ihana rasia ja varsinkin koristeet!

Anitta kirjoitti...

Onpa kaunis rasia. Aivan ihana.

Sipi kirjoitti...

Kiitos :)
Rasian tekovaiheesta jäi selityksessä pois että ensin rautalankaverkon (lujaa jotain minkkiverkkoa kai)päälle laitetaan liisterin avulla revittyjä paperisuikaleita ja kun se kerros on kuiva niin vasta sitten levitetään varsimainen paperimassa :)

Tellu kirjoitti...

Tuo rasia on niin kaunis että !