tiistai 3. elokuuta 2010

Tapiolla

Tellu, Heleena, Sinikka ja minä kävimme tänään Tapion kaupassa ja vierailimme samalla Tikku-Iitojen käsityötapaamisessa.
Tikku-Iitoja on reilut 30 ja kokoontuvat Tapion kaupalla kerran kuussa. Tänään paikalla oli yli 20 neulojaa ja tunnelma oli mukavan rento. On heillä ihanat puitteet on kun saa tällaisen lankamäärän keskellä neuloa :)


Ostoksiakin tein vaikka varsinaisesti en lankaa nyt olisi tarvinnutkaan...
Maijaa, Fabelia, pörrölanka Fizz.iä, bambulanka Järn Garn Tropikia ja puuvillalanka Gjestal Eng.iä sekä sukkapuikot kokoa 1,5 Saa nähdä kun noin hoikilla puikoilla neulon seisooko sukat ihan itsekseen kun ne pistää lattialle, mulla kun on muutoinkin melkoisen tiukka käsiala :D
Pitäis jollain konstilla saada itsensä neulomaan varastoissa muhineita lankoja pois, mut mikä siinä onkin että aina kun jotain haluaa aloittaa niin just siihen hommaan ei sitten löydy millään sitä oikeaa lankaa niistä omista varastoista vaan on ihan pakko lähteä ostamaan uutta! Tapio sanoikin hyvin että heidän kannattaisi lyödä aina kassalla lankavyötteisiin ns. viimeinen käyttöpäivä ja jollei lankoja siihen mennessä olisi käytetty, pitäisi ne laittaa pois ja tulla taas ostamaan heiltä uutta :D

6 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Mina siivosin tänään lankakaapin ja laitoin ison kasan ihan hyviä , lankoja kirpparille menemään...vaikka kyllä sitä siltikin kaapiin vielä jäi monta kiloa.Ostan tosiaan mielummin uutta lankaa kuin alan väkisellä vääntämään jotain jostain harhaostoslangasta, josta en tykkää.

Sude kirjoitti...

Liian paljon valinnanvaraa tuossa kaupassa. Eihän siellä kykene päättämään, mitä haluaa, kun kaikkia ei kumminkaan voi ottaa :)

Tellu kirjoitti...

Hauska nähdä täältä, mitä sinun koriisi eksyi. 1,5 nron puikot, sellaiset minä ehdottomasti tarttisin. Pitääköhän tehdä uusi puikkojenhakureissu...ei taitaisi perustelut mennä kotona läpi.
Mies vaan ihmettelee, kun se joskus lainaa mun autoa, niin siinä vilkkuu aina bensavalo. Ei kuulema jatkossa laita tankkia täyteen, kun minä aina sen jälkeen lähden jonnekin pidemmälle reissulle ja pian taas bensvalo palaa :)En mä kyllä itse ole huomannut tuollaista yhtäläisyyttä.
Tapaamisiin

Heleena kirjoitti...

Mukava kirjoitus onnistuneesta ja hauskasta retkestämme. Ei edes meinattu eksyä!!!
Ostoksiin pitäisi laittaa ostopäivä tarralla vyötteeseen ja se, mihin on aikonut ostaessaan sen käyttää.
Samalla tavalla menen aivan päästä pyörälle, kun näen sen lankamäärän ja ne kaikki värivaihtoehdot. Nyt taastietäisin, mitä olisi pitänyt ehdottomasti saada, tarkoittaa uutta reissua joskus.....

malli45 kirjoitti...

Mukava juttu retkestänne. Siellä kokoontuu Tapion Tikkuiitat, näin ainakin Birgitta on kirjoittanut.
Valtavasti on lankaa! Sinne sitten uudestaan 7.9 Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubin ja Tikkuajien porukassa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi mikä ihana lankakauppa, Valtavasti valinnanvaraa.