keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kesän aikana

Ihanat kesäiset ilmat ovat pitäneet mut pääasiassa pihalla joten täällä "nettimaailmassakaan ei ole tullut paljoa käytyä..ja välillä kun ehtis täällä poikkeemaan niin on ollut yhteydet hukassa, palveluntarjoaja kai muuttelee jotain nopeuksia tms ja meidänkin kone on ollut väillä ihan mykkänä..no tänään taas yhteydet löytyi joten pikaisesti tehtyjä töitä esille, ennenkuin katkeaa taas..

Pieni ystäväni kyläili meillä ja pyysi minulta rautalankalintua itselleen... itseasiassa häneltä tuli samantien melkoinen lista siitä kaikesta mitä hän minulta haluaa joten mukavaa tekemistä mulla nyt piisaa =)
Lintunen on jo valmiina. Mulla ei ollut kuin paksua hitsauslankaa josta hikipäässä sain väännettyä linnun. Olipa sitten todella jäykkää lankaa joten hirveän hienoja muotoja en siitä saanut väännettyä, mut toivotaan että tämä miellyttää ;)Kesän aikana saatiin myös viimein siivottua varasto..sitä onkin aiottu siivota jo yhdeksän viimeistä vuotta joten hyvä kun nyt viimein tuli sekin tehtyä :)
Siivouksen yhteydessä varastosta poistettiin hirmuinen määrä vanhoja 80-90-luvulta peräisin olevia vaatteita, astioita ym tarpeetonta krääsää mut nämä kengät vielä säästin. Oi ihanat, muistan että nämä oli mun lempikengät ja aina jalassa!


Kyllä ne vieläkin jalkaan mahtui, vaan on ne niin korkeat, että taitais huimata jos niillä nyt alkais kävelemään :D

Kesäisenä ompelutyönä on valmistunut myös laukku..niin, mullahan ei vielä laukkuja paljoa olekkaan.. Tällaista laukkua olen monasti aatellut että olis kiva opetella tekemään, siinä kun on noita..oliko ne Purjerenkaita nimeltään..Nuo purjerenkaat on kai helppoja kiinnittää kun ne vain painetaan yhteen.. en tiedä mihin mun voimat on kadonneet mut isännän ne piti lopuksi laukkuun laittaa..mulla on kyllä taas tässä laukussa kankaana jokin paksu sisustuskangas ja laukussa on vuorikin, joten ihan ohueen kankaaseen olisin ehkä saanut itsekin renkaat kiinni..siis ehkä :)
Nyt renkaissa kulkee vain kapeahko musta nauha mut paremmin siihen sopiis jokin leveä ohut sifonkinauha/-huivi tai vastaava..täytyy katsella jos sellaisen jostain löytäis.

Ompelin laukkuun valmiit "nahkahihnat jotka löysin Näpsäkästä.
Ompelin hihnat kiinni vasta kun vuorikin oli jo paikoillaan, joten ompelujälki jäi rumasti näkyviin laukun sisäpuolelle. Mietin millä sen nyt korjais ja sitten muistin että mulla on pala vanhaa pitsiä..
ompelin pitsin kiinni laukun suuosaan ja niin meni piiloon kaikki rumat ompelujäljet ja laukkuun tuli samalla ihan mukava koristekin.

Valoa syksyn pimeneviin iltoihin saa mukavasti tuikkulaseilla. Tässä kuvassa lasiin liimattu lasikiviä..niitä samoja kiviä mistä isäntä tekin mulle sen hienon korusetinkin..hauskasti siitä loistaa kynttilän valo iltamyöhällä parvekkeella.. tuli sellainen retrolasi :)

12 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Ihanainen lintu!
Wau, mikä laukku, näen varmaan livenä piakkoin ;-D
Toivotaan että saavat yhteydet toimimaan!

Marjut kirjoitti...

Lintu on aivan ihana, jos ei ystäväisellesi kelpaa, niin minulle kyllä :D

Jokke kirjoitti...

Joo, ihan hyvin lintu onnistui. Monta kaunista työtä!

Sanni kirjoitti...

Hieno tuo lintu, samoin laukku. Laukkuja ei ole koskaan liikaa ;)

Anneli kirjoitti...

Kaunis kassi , ihana lintu ja vau mitä kenkiä :)

malli45 kirjoitti...

Kengät on oikein komiat!
Hieno lintu, varmaan tosi vaikea vääntää niin jäykkää lankaa!
Kassisi on jälleen kerran niin nätti ja tarpeellinen!

vekki kirjoitti...

Voi valtava noita kenkiä! Muistan hyvin ajan jolloin oli vaan pakko olla tuollaiset jalassa.
Kaunis kassikin. Tuo purjerengas-systeemi on tosi kiva, jotta saa laukun kiinni.

Omppumato kirjoitti...

Ihana lintu ja kaunis kassi.

Mari kirjoitti...

Laukku ja lintu ovat todella kauniita :) Tykkään kovasti :)

Sude kirjoitti...

Hieno laukku ja tuon tuikkulasi-idean taidan napata itsellenikin.

kio kirjoitti...

hyvännäköinen tuikku! kivasti tulee valo läpi. ja lintu tosi kiva myös

MammaMyy kirjoitti...

Kauniita käsitöitä taas. Mie noita kenkiä jäin haikeudella katselemaan. Itselläni oli samanlaiset. Täytyy kyllä myöntää että jalan malli on senverran muuttunut vuosien saatossa ettei noilla koroilla kävely enään onnistuis.