perjantai 4. kesäkuuta 2010

Torkkupeitto

Elämäni ensimmäinen oikea tilkkupeitto! Tein sen kylläkin isoista paloista mutta eiköpä se tilkkupeitto-nimen alle silti mahdu :)
Kaikki kankaat itse värjättyjä, paitsi taustakangas joka on ostettu kirkkaan punainen puuvillalakana.
Kokoa peitolla on 110 cm * 190 cmKävin aamulla pitkällä sauvakävelyllä, joten taidanpa nyt mennä heti kokeilemaan minkä värisiä päiväunia tämän peiton alla näkee ;)


Hyvää Viikonloppua!

12 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Oi jukra miten ihana peitto ja soma punainen kamari. Nyt ei muuta kuin nukkumaan ja näkemään unia kaikesta punaisesta :)

Sari kirjoitti...

Kaunis peitto ja kaunis huone! Värikkäitä unia!

Heleena kirjoitti...

Hienosti sopivat kaikki yhteen, seinällä oleva tuftattu ryijy, sama mikä on tämän blogisi yläosassa, on kuin kruunu :-))

intsu kirjoitti...

Oi,oi miten hieno peitto ja kaikki sinun tekemäsi kauniit työt sopivat nyt yhteen. Teidän kodissa taitaa näkyä sun harrastukset joka huoneessa,eikä ainoastaan parvekkella!

Merja kirjoitti...

Kaunis, tosi kaunis peitto. Sinun työsi on uniikki kappale. Jatka vain etteenpäin.
Omatekoisia uniikkia olen tehnyt kuusi; isompaa tai pienempää. Osa itselle ja osa (lahjaksi)?

Mammutti kirjoitti...

Ihana peitto ja matto! Kyllä olet taitava tekijä!
Hyvää viikonloppua!

Sipi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :)
Naurattaa kun nopsaan vaan kuvailee ja sitten kuvasta vasta huomaa kuinka on kaikki paikat vähän vinksinvonksin.. näkyy ryijy olevan imuroimisen jäljiltä mutkalla ja päiväpeittokin osittain maton alla :D
..mut hyvin sain päikkärit nukuttua uuden peiton alla ja tosiaan Intsu, kyllä noita mun töitä on meillä ihan joka paikka täynnä ;)

Kiva oli tehdä tällaista isompaa työtäkin, varsinkin kun ennen ei ole tehnyt, kaikki työvaiheet oli uusia..kuten se että olisin päällitikkaukset tehnyt vauhdilla koneella ommellen ja rutunnut siten varmaan koko peiton kun se olikin järkevämpää tehdä käsin jne..Heleenalle iso Kiitos hyvistä neuvoista ja opetuksesta tilkkutöiden teossa, näin peitosta tuli ihan onnistunut :)

Mari kirjoitti...

Hienot värit! :) Eikä niitten tilkkutöitten tarvitse aina olla sentti kertaa sentti -paloista tihrustettuja. ;) Mää oon kans pari tilkkupeittoa ommellut ihan reilun kokoisista suorakaiteen muotoisista paloista, jätän suosiolla ne hienommat virittelyt muille. :)

Sude kirjoitti...

Ihanat värit peitossa ja matto käy hyvin yhteen. Tässä huoneessa näkeekin varmaan vain kauniita unia :)

Marjut kirjoitti...

Onpa kaunis peitto! Minkäs värisiä unia se alla näkyikään?

Hilkka kirjoitti...

Kaunis peitto, hienot sävyt olet saanut vangittua.
Tuo edellinen tuffaustyö on kerrassaan upea.

Sipi kirjoitti...

Kiitos :) Tuo kankaiden värjäileminen on aina jännittävää puuhaa, että saako värit sopimaan keskenään. Ihan mukavasti onnistuivat tähän peittoon ja aika värikkäitä uniahan tuon alla on näkynyt :D