lauantai 12. kesäkuuta 2010

Kip 2010

Seinäjoen KIP-päivä kokosi taas mukavan porukan yhdessä tikkuamaan.
Säätiedoitus ei meille hyvää ilmaa lupaillut joten tänä vuonna "kippailtiinkin Käsityöaitta Fionan tiloissa Puistopolulla..ja mikäpä se neulojalle oliskaan mukavampi ympäristö kun saada oleilla niiden kaikkien ihanien lankojen keskellä :)
Fionassa nautittiin hyvän seuran lisäksi nyyttäriperiaatteella tuotuja antimia, pullaa, kakkuja, keksejä..ja tietysti me myös neulottiin ;)
Siellä myös arvottiin osallistujien kesken muutamia palkintoja ja onni suosi minuakin! Sain kauniin, Fionan logolla ja virkatulla kukkasella varustetun, kangaskassin jossa oli sisällä kaksi kerää Maija-lankaa, värinä uusi kirjava punainen (271).Kip-päivän neulonta aikaansaannokseni oli vain yksi lappunen josta kuvaa vain aloituksesta.. näitä 20*20 cm lappusia on neulottu yhteisprojektina tulevia Kauhavan Puukko-ja Käsityöfestivaaleja varten..


minä en saanut aikaiseksi projektiimme kuin 7 palaa mutta tarpeeseen meni nekin...jaa ja mikäkö näistä tulee..uskokaa huviksenne, Festariteltta :D

Kiitos kivasta Kip-päivästä kaikille osallistujille ja eritoten Fionan Marjalle :)

9 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Vähänkö karehdin sun arpajaisvoittoa, mutta en näyttänyt paikan päällä :)

Sinun tilkut ovat niin kauniita, etten tiedä mihin ne ompelisin Taidan laittaa yhden pohjapalan etuosaan.

intsu kirjoitti...

Voi niinhän minäkin katselin vihreenä sun voittoa:) No,ehkäpä onni suosii ensi vuonna:) Niin se teltta taitaa vaan valmistua ja festarit lähestyy ja menee sitten ohikin,niin vietetään sitten kesälomaa:D Kiitos taas mukavasta seurasta!

Heleena kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta! Vasta älysin parkkipaikalla ja palasin hakemaan sua, ettet olisi kastunut, mentiin kuitenkin jotenkin ristiin.
Sun palaset on jokainen niin kaunis ja erottuvat takuulla teltasta ;-)

Sipi kirjoitti...

Olis ollut mukava pihalla neuloa, olla esillä niinkuin päivän tarkoitus on, mut aina ei ilmat ole otollisia moiseen, oikein mukava päivä meillä oli toki sisätiloissakin :)

Heleena; Kiitos huolehtimisesta :) mutta menin vielä kauppoihin ja vasta myöhemmin kotiin..koko illan tuli vettä ja sama meininki näyttää jatkuvan tänäänkin.
Toivotaan aurinkoa Festari-viikonlopuksi!

Anonyymi kirjoitti...

Hellevi soonoo, notta oli taas kiva olla porulla tikkuamassa. Sipi sinä oot aivan ihmeellinen noiden käsitöiden kanssa, kaikkea kaunista ,uutta ja ihmeellistä. Kiitos kaikille tikkuajille kun oon saanut olla kanssanne, Sipin innostamana surun keskellä lähdin mukaan ja paljon olen saanut yhteisistä hetkistämme.

Pirena kirjoitti...

Onnittelut sulle voitostasi.
Teillä on ollut siellä mukava kokoontuminen sateesta huolimatta.

Marjut kirjoitti...

Odotan kovasti kuvia festariteltasta ensi viikonlopun jälkeen:)

Sipi kirjoitti...

Voittolangoista syntyy varmaan syksymmällä lapaset ja pipokin, ostin tuota samaa kaksi kerää lisää niin riittää :)

malli45 kirjoitti...

Oli mukava tavata ja neuloakin! Unohtui se Tähtitaivas!
Linkitin tänne KIPistä.
Tikutaan taas torstaina!
(Vien veljeä silmäpolille, niin pitää tulla kotiin.)