lauantai 6. maaliskuuta 2010

Sytomyssyt

(Lisäystä lopussa )

Radiohaastattelu on nyt koettu. Terttu Karhumaa, joka on itsekin innokas käsitöiden tekijä, oli meitä, Mallia ja minua, haastattelemassa. Ennen lähetystä juteltiin niitä näitä eikä mua jännittänyt yhtään, mutta mikä siinä lienee kun mikrofoni lykättiin eteen niin samantien alkoi kauhea jännitys ja suurinpiirtein kaikki mikä oli mielessä katosi ja tuntui ettei osaa vastata esitettyihin kysymyksiin enää mitään järkevää..no joo, kai se kuitenkin ihan hyvin meni näin ensikertalaiselta :D

Muutama kuva otettiin ja Terttu antoi luvan esitellä ne täällä blogissakin.
Malli näyttää tässä omia kuviaan Tertulle,ja tässä meikäläinen jännittävän haastattelu tilanteen jälkeen :)Haastattelun jälkeen oli Tikkuajien tapaaminen johon tyttönenkin osallistui ja jaksoi siellä neuloa naulakolla huiviaan useamman tunnin.Tyttösellä jalka on edelleen paketissa, nyt oli kuitenkin kipsin tilalle vaihdettu ilmalasta, joten käveleminenkin jo onnistui. Vielä kun muutaman viikon jaksaa niin sitten pitäis jalan olla viimein terve :)

Sytomyssyjäkin on valmistunut taas muutama, kaikissa näissä käytetty puolipylväitä ja kiinteitä silmukoita.Lisäys 9.3. Radiohaastattelu on kuultavissa Pohjanmaan radio sivulla kohdassa
"menikö ohi korvien"

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tyypillistä suomalaista esiintyminen jännittää.

Kivoja myssyjä!

malli45 kirjoitti...

Miksi ihminen on aina suu auki, kun ei ole edes mitään syötävää!
Kivoja myssyjä!
Ahkera tyttönen, kun on mukavaa tekemistä, viihtyy hyvin.
Lähetin radioon palautetta, että miksei tullutkaan nettiin.

Heleena kirjoitti...

En huomannut jännittämistä, hyvin haastattelu meni. Toivotaan, että moni oli kuulolla ja uskaltautuu mukaan. Olen saanut palautetta, että asia on tiedossa. Hyvin tyttönen jaksoi olla ahkerana mukana. Myssysi ovat kauniita.

Omppumato kirjoitti...

Kivoja myssyjä olet taas virkkaillut.
Hyvää naistenpäivää!

Seijasisko kirjoitti...

Oli mukava kuulla äänenne haastattelussa ja meni oikein muntakin meni oikien hyvin hyvin!;)..ja juttu oli hyvä ja asiallinen.

Sipi kirjoitti...

Olipa omituista kuunnella omaa ääntään! Hyvin se haastattelu lopulta meni vaikka ensin niin kovin jännitinkin :)