sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Helppoa ja yksinkertaista

Neuletapaamisissa tai muissa seurustelutilanteissa minä neulon yleensä aina sellaisia oikein helppoja "aivottomiksikin sanottuja neuleita, pelkkää oikeeta tai korkeintaan 2o, 2n-neulosta, sellaisia joita ei tehdessään tarvi ollenkaan aatella ,mulla kun tulee kaikessa monimutkaisessa niiin helposti virheitä jollen oikein niihin keskity ja niitä virheitä saa sitten kotona purkaa ja sehän se ottaa päähän..sellaisia helppoja pikkutöitä on nyt siis valmiina muutamia ;)

Kauhavan Kangas-Aitan Sukkis-langasta neuloin tyttärelle mukavan tuntuiset, ohuet sukat.
Koko 30, puikot 2,5 ja lankaa kului 45 g Perussukka, varressa kiertävä 2o,2n-neulos.Neuloin myös kahdet kesäsukat Lanettesta;
tyttärelle koko 30 lankaa kului 29 g ja itselleni koko 35 lankaa kului 37 g, puikot molemmissa 2,5Täytyy myöntää, että joskus lanka on paaaljon kauniimpaa ihan vaan kerällä!Sain valmiiksi myös yhden Etiopian nutun, lankana Novitan Bambino 48g, puikot 2,5
kuvassa nuttu on Mr Bean nallen päällä :)Mukavaa Äitienpäivän jatkoa vaan kaikille :)

8 kommenttia:

Amalian Aarteet kirjoitti...

Mulla on ollut tapana pidemmillä automatkoilla kuljettaa mukana näitä aivottomia neulomuksia. Kauniin värinen tuo KK-Aitan sukkalanka. Enpä muista tuohon Etiopia nuttu juttuun törmänneeni. Kaunis ajatus ja kauniin värisen nutun teit.

Heleena kirjoitti...

Nytkö ne ovat jo valmiit! Kivan näköisiä sukkia, vaikka olen samaa mieltä, että joskus lanka vain on kerällä paremman näköistä. Hellyttävän ihana nallukka mekossaan ja mosaiikkiruukku!

MarjutJ kirjoitti...

Joskus minusta tuntuu, etten teekään kuin "aivottomia" neuleita. Mutta hyvä puoli on, että niitä voi sitten tehdä missä tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja neulomuksia!

Tulin kertomaan, että nyt on menossa nimienkeräys fibromyalgian tunnustamiseksi Euroopassa. Vetoomuksen voi allekirjoittaa:
http://www.reumaliitto.fi/sivut/etusivu/
(oikea ylänurkka)
tai suoraan
http://www.enfa-europe.eu/indexpet.php

Sipi kirjoitti...

Kiitos, eikä mun tosiaan ole tarkoitus mitenkään vähätellä noita yksinkertaisia neulomuksia, ne sopii moneen tilanteeseen oikein hyvin ja kun aatellaan ihan sileää pelkkää oikeaa neulosta niin se on tasaisesti kudottuna pintana todella kaunis :)

Fibromyalgiaa minäkin olen sairastanut jo vuosikausia joten kävin allekirjoittamassa vetoomuksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana Mr.Bean-nalle! Olen heikkona näihi itsetehtyihin pehmoihin. Tosi kiva.
Terveisin VEKKI
http://vekki.vuodatus.net

Pirena kirjoitti...

Totta tuo, että moni lanka on kerällä kauniimpaa kuin valmiina tuotteena.

Omppumato kirjoitti...

Aivan ihana tuo Mister Bean-nalle :).