maanantai 26. tammikuuta 2009

Hame ja huivi

Palaan vielä tuohon eilisen postauksen hameeseen..Tänään sain postiini kiitosten kera hienon kuvan, sekä luvan kuvan näyttämisestä täälläkin joten,tässäpä se on:

Aivan ihastuttava pikkuneiti uudessa mekossaan :)Ikää tyttösellä juuri 1 v 5 kk...eikö suloinen! Mekossa näyttää olevan vieläkin melko reilusti kasvunvaraa, mutta mahtuupa siten pitempään :)
---------------------------------------
-------------------------------
Innostuin liittymään Lankakomeron Kevätpäiväntasausyllätyshuivin-neulontaan.Liityin "myöhäisheränneenä" vasta eilen, mutta onneksi ei ollut ehtinyt ilmestyä kahta vihjettä enempää..Eilisen illan ja tämän aamun aikana kirin muut kiinni joten olen nyt myös kolmatta vihjettä odottelemassa :)

Valitsin huivi langakseni Marks&Kattens MultiMohairin.. syystä että tämä lanka on joutilaana maannut lipaston pohjalla jo muutaman vuoden, joten nyt on aika päästää se puikoille :)Ihan mukavalta näyttää! Tykkään tämän langan värikkyydestä, muutoin mohair lanka ei pörröisyytensä takia ehkä ole paras mahdollinen näin herkkään ja kauniiseen pitsimalliin, mutta tällä nyt silti jatketaan :)

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Minäkin liityin eilen. Piti kuitenkin ensin "sillistää" Vihervaara (vetskari puuttuu yhä, tein siis takkimallisena), joten ehkä tänä iltana pääsen huiviin käsiksi. Jänskättää. :)

Tupuna kirjoitti...

Söpö tyttönen uuudessa mekossaan.
En ole vielä neulonut ollenkaan huivia, mutta suunnitelmissa on.

Seijasisko kirjoitti...

Kylläpä näyttää sievältä tuo mekko söpön pikkutytön päällä.<3

Pirena kirjoitti...

Voi kun sulla tulee kaunis huivi, oikea ilotulitus. Nyt vaan kolmatta vihjettä vääntämään, tulostin just aamulla.

Sipi kirjoitti...

Siitä onkin aikaa kun olen noin pientä mekkoa tehnyt, vähän jäi vielä isoksi tälle pikkuneidille mutta nopeastihan ne lapset kasvaa :)
Huivin kolmannen vihjeen tulostin juuri ja huomenissa pitäis sitä aloittaa, ainakin kaksi ensimmäistä vihjettä sujui ongelmitta ja neulominen oli oikein mukavaa :)