lauantai 4. lokakuuta 2008

huovutuksesta innostuu

Tuftausta harrastettiin Kaarakan taitopajassa jo viime kuussa..valmiina ne on kaikki tekemäni, vaan kehysten kanssa tuhertaminen vie niin aikaa, että näytille nyt muutama pieni työ..
Pikkuryijyt ovat kokoa 16*16 cm Puiset kehykset kaiversin ja maalasin.


Eilen olimme Kauhavan Kangas-Aitassa Heleenan kanssa pitämässä työnäytöksiä klo 8-13.00
Minä tein/opetin roseekukkasten tekoa paperinarusta ja Heleena opetti puikkovirkkausta-molemmat tekniikat kiinnostivat käviöitä kovasti ja päivä kului todella nopeasti :)
Kangas-Aitassa pidämme siis työnäytöksiä Käsityöklubilaisten voimalla koko Seinäjoen käsityö messujen ajan, aina muutama klubilainen on kerrallaan vuorossa. Oman vuoromme päätyttyä suuntasimme sitten samantien messuille. Minä hoin koko matkan että, En osta lankaa, En osta lankaa ja Heleenaa nauratti että, saapa nähdä kuinka käy :) Moiseen päätökseen tulin kun varastostani löytyi sellaisiakin lankoja joiden olemassaolosta mulla ei ollut enää mitään muistikuvaa-aika siis kuluttaa varastot sellaiseen kokoon, että edes tietää mitä siellä on :) No, melko hyvinhän se meni, mukaani tarttui vain muutama hassu kerä varsinaista lankaa, mutta huovutus villaa tuli ostettua sitten vähän enemmänkin..


Huovutuksesta innostuin Kaarakassa kun siellä opettelin märkähuovuttamaan lapaset-oli mukavaa hommaa ja yllättävän pienellä vaivalla ne lapaset valmistuivatkin. Ensin neulahuovutin ohuelle huovalle kuvioita ja sitten märkähuovutin lapaset kasaan, tässä valmiit kuvassa:Huovutus oli niin mukavaa, että otin osaa Risulinnun huovutushaasteeseen ja meinaan täällä kotosalla nyt sitten kokeilla mitä noista villoista sais aikaan :)

6 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Tavaton sentään miten hienoja töitä! Kyllä sä olet taiteilija!

Kaisa kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Intsu! Nuo lapaset on ihan uskomattoman upeat...

MarjutJ kirjoitti...

Olet aivan uskomattoman taitava. Kaikki ovat niin kauniita!

Tupuna kirjoitti...

Kauniita töitä :)

Satu H kirjoitti...

wau mitkä lapaset, täytyy sanoo vaikken lapasten ylin ystävä olekaan. :) ihania on taulutkin, sinä se osaat kaikenlaista! :)

Sipi kirjoitti...

Kiitos =)
Huovutetut lapaset on minustakin hauskat ja näin tehtyinä ne jäävät hirmu pehmeiksi/taipuisiksi..ihan toisin kuin kudottuina huovutetut joista en tykkää kun miistä(ainakin minun tekeminä) tulee sellaset "kovat koppurat" :)