sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

klubi-retki

Eilen teimme Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubilaisina kesäretken Pietarsaareen.
Reissu oli onnistunut vauhdikkaasta alustaan huolimatta..minä kun laitoin aamuksi kellon herättämään kuudelta, mutta herättikö se..no ei, mies onneksi heräsi omia aikojaan kymmentä vaille seitsemän ja pökki mua hereille, että eikös sun pitäis jo lähteä! Johan tuli kiirus! Ei muuta kun äkkiä päälle ensimmäiset vaatteet mitkä kaapista löytyi, pari haukkua leivästä, aamupesulle ja kymmenen yli seitsemän olin jo pihalla kun kyyti oli hakemassa ja sitten vaan kohti Kauhavaa-ikinä en oo niin nopiaan päässyt liikkeelle :D

Pikkubussilla me mentiin Pietarsaareen, jossa vietettiin Jaakonpäivää. Kiertoajelukin meillä siellä oli oikein oppaan kanssa, iso Kiitos Kauhavan Kangas-Aitalle , joka matkaamme sponsoroi :)

Kaupunkikierroksemme kävellen aloitettiin torilta, käytiin lankaostoksilla-tietysti :), syötiin hyvin Pavis-ravintolassa ja tutustuttiin Aspegreenin puutarhaan. Päivä oli aurinkoinen, lämmin ja seurakin oikein mukavaa :)

Reissussa räpsittyä:



















Kovista helteistä huolimatta virkkasin villapipon :)
Lanka taitaa olla ehkä Hippyä( 72g)..olen kadottanut vyötteen..ja nelosen koukulla sen pistelin menemään, kukkanen on jotain jämälankaa.