torstai 13. maaliskuuta 2008

Rosee

Taitokeskuksessa oli 21.2. Rosee asusteet-kurssi. Menin sinne mutten halunnut mitään pörröistä huivia, vaan jotain kesäistä kevyttä, jota voisi pitää mekonkin kanssa..ohjaajamme Elise suunnitteli sitten minulle ohuen Rosee liivin. Langaksi valittiin Marks&Kattens Diamant 100% merseroitu puuvilla..ja nyt se liivi on valmis :)
Tässä se on kuvattuna mustan pitkähihaisen paidan päällä, että erottuu kunnolla .Ensin tehdään Rosee-kukka, kukan ympärille ketjusilmukoita ja pylväitä niin, että palasta muodostuu neliö ja neliöt sitten virkkasin toisiinsa aina samantien kun uusi pala valmistui, joten palojen yhteenompelulta säästyi-onneksi, se kun on tunnetusti niin tympiää hommaa ;)Koko liiviin tuli kukkasia 46 kappaletta. Tässä kuva vielä takaa.Lankaa kului vain kolme kerää (a'50g=n.208m).
Liivi on kyllä mukava, ilmava ja pehmeä ja antaa varmasti arkisemmankin kesämekon päällä pidettynä vähän juhlavuuden tuntua :)

8 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

oi kuinka kaunis sun liivistäsi tuli!!

möhönasu kirjoitti...

Todella kaunis liivi :) Virkkasin viime kesänä kaksi liiviä ja olen koko talven käyttänyt niitä todella ahkerasti....niin ahkerasti, että pitäisi virkata muutama liivi lisää :)

JaanaM kirjoitti...

Hitsi, ku hiano!!
Mun rosetti se vaan viettää lomaa...

upa kirjoitti...

Onpa kaunis kuin kesäinen poutapilvi!

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis liivi. Sain lahjaksi myös tuon rosee-laitteen, mutten ole vielä tekniikkaa opetellut.

hekku kirjoitti...

On kyllä hyvän näköinen liivi! Noitahan pitäis olla monta ja vähän kaiken värisenä :)

sibylla kirjoitti...

Tuossa on jo ideaa,kaunis!

Sipi kirjoitti...

Kiitos! Kesä sitten näyttää mikä tuo on pitää päällä mutta ainakin se nyt vielä tuntuu kivalta liiviltä :)