keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Kevättä ilmassa

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa... eilen satoi lunta ja aamulla ihmettelin parvekkeelle ilmestyneitä outoja jälkiä..Latasin kameran valmiiksi, asetuin parvekkeen oven eteen istumaan, josko jälkien tekijä vaikka ilmestyisi paikalle..istuin ja kyttäsin eikä mitään näkynyt. Aikani tuumasin ja päätin kokeilla vanhaa hyvää keinoa ja vuolaisin juustosta aika siivun ja asetin sen keskelle parveketta ja sitten vain odottelemaan..ja tulihan se näkyviin..

"Mikä ihana herkkupala täältä löytyikään! Tämä on pakko jaksaa siirtää sivummalle""Tässä lienee turvallinen paikka syömiselle-vitsit mutta on hyvää! "Ja kun maha on täynnä niin on aivan ihanaa siirtyä kotiin sulattelemaan ateriaa-vielä kun ahmimiseltaan mahtuu sisälle kapeasta oviaukosta !Joo'o- ilmeisesti ne kaupungissa hiiretkin haluaa asua kerrostalossa, mutta kummallistahan tässä on se että me asutaan Toisessa kerroksessa!! Melkoisia kiipeilyn mestareita nämä kaupunkilais hiiret =)

Huh,..ajatelkaa jos,siis kun, se tekee pentuja niin meillähän on melkoiset pirskeet parvekkeella keväämmällä kun ne kaikki pyrkivät ulkoilmaan, eikä ne pienet varmaan heti ymmärrä kuinka kerrostalon parvekkeelta pääsee henkeään heittämättä alas !

Hui..täytynee mennä etsimään jotain verkkoa tuohon tiilen ilmanottoaukon eteen ja pistää este paikoilleen sillä aikaa kun hiirulainen lähtee käymään kylillä :D

7 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Siellä voisi tosiaan olla pientä vipinää, jos pikku-hiiriä ilmestyisi :)

akka kirjoitti...

Hei!

Sano jos ei jkäy, niin yritän korjata tilannetta: mä otin sun arpajaispalkinot kuvasta osoitteen suoraan lainaan. Kuvassa taas jotain hämminkiä ja en nyt vain jaksaisi tapella, mutta tappelen jos on tarvis, sano suoraan :)

Sipi kirjoitti...

Akka; Sait ottaa sen kuvan ihan kuten sovittiin eli ei tarvi tapella :D ja kävin kurkkaamassa niin hyvinhän se kuva sun blogissa näkyikin :)

Kaisa kirjoitti...

Voi mitä mestarilaukauksia! Hiiri mahtoi ihmetellä mikä juhlapäivä nyt on, herkkuja tarjotaan ja salamavalot räiskyy... :)

Talutin kirjoitti...

Hanki sitten tarpeeksi tiivis tuke :) Hiiri kun menee niin pienestä raosta ettei pyhä tosikaan ...

Minä olen joulukuun jälkeen pessyt kaikki liinavaatteet ja ulkovaatteet, kun hiiret pääsi vähän mellastamaan sisällä. Niin ja heitin Paljon lankaa pois ...

Anonyymi kirjoitti...

Koskahan ne hiiret poikii?
Meidän yläkerrassa 20v sitten 3. krs:ssa äiti oli siivonnut lasten vaatekaappia ja veti ylähyllyltä alas kuivettuneita hiiren poikasia. Emo oli ilmeisesti jäänyt kiikkiin. (ei ole tarkoitus säikytellä...)

Marja-Leena

Sipi kirjoitti...

Hiiri ei sentään saanut syödä koko juustopalaa vaan heti kun se meni "kotiinsa niin otin lopun juuston muovipussin avulla pois ja siirsin roskiin..sehän olis ollut sisällä ikuisyyden jos se ois saanut ahmia noin valtavan palan juustoa :)
Marja-Leena; tuo pani kyllä tutkimaan koko asunnon ettei reikiä vaan löydy mistään josta se pääsisi sisälle asuntoon, ei onneksi löytynyt pienintäkään joten ne mahdolliset poikaset pysynee tuolla ulkopuolella-toivotaan!
Isännän työkaveri oli kuulemma herännyt yöllä siihen kun hiiri oli kutitellut jalkoja sängyssä :o
että jokapaikkaan ne tukkiikin :)