torstai 24. elokuuta 2017

Kesä meni

Taas ollaan syksyä kohti menossa ja kesä menikin melkoisella vauhdilla kun niitä pitkiä hellekausia odoteltiin.. ja eihän niitä sitten tullutkaan.

Kovasti on, sateista huolimatta, menty lähes koko kesän, autoharrastetapaamisissa, mökkeilemässä, kyläilemässä, sukuloimassa ja tietysti aikaa on kulunut myös kotona lepäillen. ja neuloenkin.Tapahtumista ehkä erikoisin oli kesäkuussa Farmari-messuilla kun osallistuin Taito E-P. n väen järjestämään leikkimieliseen nopeusneulonta kilpailuun, tulin siinä peräti kolmanneksi :DKesän aikana valmistuneet käsityöt ovat;

Peipponen huivi valmistui Alize angora gold simli-langasta ( 100g = 500m) 


ja toinen huivi Maikell, kirjasta Pitsihuivit neuloen, lanka Omaghi Filati Merino Oro (100g = 1250m) Huivissa on paljon 7 -silmukan nyppyjä joita ei näköjään kuvasta oikein erota.


sekä parit sukat ohuista sukkalangoista, puikoilla 2,5 mmPikkuhiljaa alkaakin taas erilaiset harrastepiirit joten täytyy miettiä mihin osallistuu vai osallistuuko tänä syksynä mihinkään :)

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Onnea hyvästä sijoituksesta nopeuskisassa! Ihanan Peipposen olet tehnyt!

*VEKKI* kirjoitti...

Onnea kutojalle niin kilpailussa kuin noidebn upeiden huivienkin teossa. Aivan ihania ovat.

Marjut kirjoitti...

Todella upeat huivit! Niin ja onnea pronssista nopeuskisassa ☺

Intsu kirjoitti...

Vautsi mika auto! Niin kauniita molemmat huivit ja erityisesti tuo nyppyhuivi. Sukatkin kauniita ja sinä kun teet niin ohuista langoista.