perjantai 2. syyskuuta 2016

Valmistunutta

Jälleen sukat, nämä neuloin juuri ennen kädelle sattunutta vahinkoa ja nyt kun käsi on jo ok. sain viimein sukat viimeisteltyä ja pääteltyä langat.
Lankana vihreä, raidallinen Fabel ja kaverina yksvärinen musta Fabel. Koko sukissa 42


Lierihatunhan virkkasin jo aiemminkin, mustan, ja päätin heti virkata toisen, vaaleamman, samanlaisen. Aloitin hatun teon myös samoihin aikoihin sukkien kanssa mutta työn valmistuminen venyi ihan tähän aamuun saakka :)

 Harmaata "paperinauhaa, myös viskoosiniiniksi tätä sanotaan, mulla oli kahdesta eri värierästä ja niissä olikin niin suuri väriero että hatussa on ihan selkeä raita kerän vaihtumiskohdassa, niinpä tein sekaan myös mustalla selvän raidan ja päättelin lierin myös mustalla. Lopuksi virkkasin vielä mustan kukan sivulle. Ihan kiva tuli.. ehkä tämä on nyt mustaa vilpoisempi pitää.


Lierihattu, ohje; Lankava, Virkattu lierihattu
Lanka; Lankavan musta ja harmaa Raffia

Käsi oli tosiaan reilun viikon lepositeessä, kaksi olisi kai pitänyt olla, mutta kun kerran kivut hellittivät piti heti kokeilla kuinka se neulominen alkaa sujumaan. Ja sujuihan se, vähän kerrallaan neuloen valmistui tyttöselle syksyksi hauskat kissa-lapaset :)


Ohje; ilmainen, Cat & Fish Mittens
Lankoina mulla Novitan Nalle, jolla sain aikaan tarpeeksi pienet lapaset tyttösen pieniin käsiin.
------------
Olkapää on jo hyvä, vain raskasta kassia olkapäällä kantaessa tuntuu välillä pientä kipua. Varoiksi se kuulemma kuitenkin ultrataan vielä ensi viikolla, että nähdään onko vikoja jäänyt.
Pääkin paranee.. kai joskus, välillä jo meinaa kyllä usko loppua. Rasvausta haavaan jatketaan edelleen, varoa pitää hiuksia kammatessa ja harjatessa ettei vahingossa raappase haavaan, siihen kun sitten jäi yli kahden sentin pituinen kohta joka ei ole mennyt kiinni.. täytyy toivoa että se ajan kanssa siitä umpeutuu (lieneekö mahdollista) tai että ainakin nahka kasvaa siihen päälle niin että viimein sais elää normaalisti, ilman jatkuvaa varomista.. ja  voi että kun mä odotan sitä hetkeä että tohtiis mennä parturiin!


4 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Voi kuinka söpöt kissalapaset. Jos vaikka tekis tyttärelle jouluksi.Heillä on kaksikin kissaa. Tuo harmaa musta hattuyhdistelmä toimii hyvin.

Sude kirjoitti...

On täällä taas niin hienoja käsitöitä, ettei tiedä mitä sanois. Voi kun osais tehdä kirjoneuletta, niin heti tekisin tuommoiset kissalapaset koko suvulle =) Toivottavasti sinulla alkaa vaivat paranemaan, että pääset nauttimaan elämästä täysillä ♥

Marjut kirjoitti...

Sukat ovat kauniit, hattu samoin, mutta nuo lapaset ovat kerrassaan hienot.

intsu kirjoitti...

Jälleen olet tehnyt kauniita käsitöitä. Nuo kissalapaset ovat hurmaavat. Huomenna nähdään:)