perjantai 23. syyskuuta 2016

Aarrearkku

Vaihteeksi puutöitä.


 Olipa mielenkiintoista kaivertaa puuhun kuvioita.


Ensin pelkäsin että onkohan se kuinka vaikeaa ja raskastakin.. piirsin siis lyijykynällä puille mahdollisimman yksinkertaiset kuviot ja aloin kaivertamaan..


ja olipa se yllättävän helppoa! Kaiverrin oli niin terävä että se upposi puuhun todella helposti ja sillä pystyi hyvin kaivertamaan kaareviakin muotoja.
Eihän tämä ihan täydellinen ole mutta ensimmäiseksi laatikoksi aika hyvä kumminkin :)Aarrelaatikon osat olivat valmiita paloja, paloihin vain piirros, kaiverrus ja puutapeilla ja liimalla koottiin laatikoksi, maalattiin ja siinäpä se. Olipa mukavaa puuhaa!


5 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Voi miten hieno! Olen tuollaisella kerran yrittänyt kaivertaa ja sain sen työkalun heti poikki. Pala jäi puun sisään ja siinä se sitten sai olla. Koko työ.

Maarit kirjoitti...

Tulipa hieno tuosta kannen kukkakuviosta!

*VEKKI* kirjoitti...

Onpa mielenkiintoista. Ja kun sanot, että oli helpompaa kuin luulit, uskon sinua. Olen aina pitänyt myös tosi vaikeana. Olispa kiva kokeilla. Ja noin hienosti onnistuit. Kuviot niin kauniit.

Sude kirjoitti...

Ompa hieno. Nyt iski halu yrittää itsekkin tuommoisia. Saako noita koottavia puulaatikoita jostain ostaa, vai pitääkö nekin tehdä itse?

Sipi kirjoitti...

Sude, Ostin omani kaarakasta, samalla kun olin siellä harrastamassa. Yhtäkkiä en osaa sanoa mistä tuollaisia voi ostaa.. Kaivertaminen on helpompaa kun laatikko on osina ja kootaan vasta kaiverruksen ollessa valmis.