lauantai 13. elokuuta 2016

Elokuu jo pitkällä

Muutamat sukat..taas.Lankoina Nalle, aiemmin puseroon värjäämäni langat. Vaalea oranssi kokoa 30, tummempi oranssi kokoa 34 ja raidallisissa loppujämät edellisiä ja lisänä vielä tumma ruskea, koko n. 36-37. Malli näissä kaikissa sukissa on Jepyn Polvekeraidalliset sukat.

------------
Päänahan ihomuutoksen leikkauksesta on kulunut jo yli kaksi kuukautta ja aina vaan on vaivaa! Rupihan siinä haavassa on ja pysyy, vaikka päivittäin olen sitä liotellut ohjeiden mukaisesti.. tarkasti kun tuota alempana olevaa tikkauskuvasta katsoo, näkee että yksi tikki on ommeltu vain toiselle puolen ja tulee pois keskeltä haavaa, se on se rupipaikka, liekkö kallosta asti pelkkää rupea, kiinni sitä kohtaa ei ole ommeltu ollenkaan. Viikolla ruven kohtaa alkoi nyt sitten kihelmöidä ja kutista, menin lääkäriin ja mätäähän sieltä ruven alta nyt sitten tulee. Antibioottikuuri on päällä ja arpeen vielä oma antibioottirasva. Maanantaina menen haavahoitajalle joka nyt sitten yrittää irrottaa rupea, jos se olis yhtään pehmennyt tuon rasvan avulla.. saapa nähdä paraneeko se täysin enää ollenkaan, meinaa jo usko loppua..   Leikkaustulos tuli viimein viime viikolla, päänahan ihomuutos oli kasvain, mutta onneksi hyvänlaatuinen joten lisäleikkausta ei tarvita!

Ja vastustaa nyt muutenkin.. keskiviikkona laitoin ruokaa ja nostin raskaan paistinpannun vasemmalla kädellä huolimattomasti hellalta tiskipöydälle, jotenkin siinä ote lipes ja käteen tuli äkkinäinen kiertoliike ja samantien olkapäähän ihan tajuton kipu! Sen päivän tuskailin ja seuraavan yön valvoin, ajattelin että taisi olkalihas venähtää oikein kunnolla. Torstaina iltapäivällä käsi oli jo niin kamalan kipeä eikä sitä pystynyt enää liikuttamaankaan, joten pakko oli lähteä päivystykseen. Neljä tuntia siellä sai istua ennen kuin pääsin lääkäriin. Mukava lääkäri oli onneksi paikalla, tutki ja väänteli, nosteli ja tunnusteli kättäni ja tuumas että olkajänteeseen on tullut repeämä. Särkylääkkeitä ja käsi lepositeeseen 90' kulmaan. Maanantaina, päänhoito session jälkeen, pitää varata aika ultraäänitutkimukseen joka sitten näyttää kuinka isosta ongelmasta tässä nyt on kysymys. Kortisonipistos olis kuulemma helpottanut olkaa mutta olkalihas oli jo niin pahoin tulehtunut ettei piikkiä uskallettu laittaa. Jaa'a eikö nämä ongelmat nyt saisi jo loppua.

8 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Ongelmat saisi mielestäni loppua heti! Kohtuuttoman paljon kaikkea ikävää. Nyt et voi edes neuloa kätesi kanssa, mutta onneksi olet saanut valmiiksi ihania sukkia! Itse värjätyt langat on vaan niin hienon värisiä.

Sude kirjoitti...

Kauniita sukkia, käynkin katsomassa ohjetta jos se olisi minullekin sopiva.
On se kumma, että kun ongelmia alkaa tulemaan, niin niitä tulee sitten roppakaupalla. Hyvä että menit kuitenkin lääkäriin olkapääsi kanssa, ettei jää mitään pysyvää vammaa. Toivottavasti pään rupikin paranee nyt kun ilmat viilenee ja päästtiin mätäkuun ohi.

Päivikki kirjoitti...

Kauniin värisiä sukkia!
Kylläpä sinulla on pulmia riittänyt, ihan kohtuuttomasti. Se on kumma että kaikki ikävät asiat sattuvat yleensä yhtä aikaa. Onneksi kuitenkin kasvain oli hyvänlaatuinen. Tsemppiä ja paranemisia sinne!

Marjut kirjoitti...

Kauniita sukkia kaikki! Peukkuja täällä pidän, että ongelmat loppuvat. Kaverilla oli vastaava olkapäävamma ja hän joutui leikkaukseen, mutta nyt se on uuden veroinen (ellei parempikin). Hän tippui veneestä ja tarttui kädellä johonkin tukea ottaakseen.

Malli kirjoitti...

Lankasi ovat tosi kauniita ja sukat tietty myös!
Pitkästä aikaa luin kuulumisiasi. Ikävää tuo haava ja nyt uusi vaiva. Onneksi kasvain oli hyvänlaatuinen.
Voimia olan parantamiseen <3

*VEKKI* kirjoitti...

Kivat sukat teit. Voi näitä sinun vastoinkäynmisiä, toivotan tsemppiä ja voimia.

intsu kirjoitti...

Voi että kun sinua nyt pitää vastustaa! En yhtään ihmettele,jos ei pään haava ole parantunut,oli se harjoittelijakirurgi kyllä semmonen. Onneksi ei sentään ollut pahanlaatuinen! Mutta voi tuota sinun olkapäätäsikin! Tosi kamalaa,kun se voi olla pitkäaikainenkin juttu ja kunka sun puikkojen heiluttelu!!! Kaunnita sukkia olet taas saanut aikaiseksi!

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat värit sukissa!