lauantai 30. tammikuuta 2016

Villapusero

Tammikuun aikana valmistui villapusero syksyllä Kaarakassa värjäämistäni Nalle-langoista.


Langoille tehtiin yksi yhteinen, oranssi, väriliemi ja niihin tulikin mukavasti värieroa kun toinen värjättävä lanka oli puhtaan valkoinen ja toinen hiukan ruskeaan taittava beessi .. samasta langasta olen aiemmin neulonut mm. Tämän puseron.Ohjetta mulla ei ollut vaan neuloin puseron puolisummittain, ajatus oli että puserosta tulee sellanen leveä "lötköpaita mutta ei se nyt ihan niin leveä olekaan mitä alun perin suunnittelin, hihoihinkin tuli hiukan liikaa pituutta mutta niiden kanssa pärjää.Takaa näyttää tältä... ja ettepä usko kuinka nauroin kun eilen ompelin puseron palat yhteen ja tarkastin sen läpi, että hyvinhän tuo on käsiala pysynyt tasaisena koko neulomisen ajan, kaikki silmukat on saman kokoisia.. kunnes sitten takakappaleella huomasin yhden Virheen !Miten se voi olla mahdollista, että sitä ihminen neuloo kokonaisen neuleen ihan vaan sileää oikeaa, (no nurjalla puolen tietysti nurjaa) mutta että sitten yhtäkkiä keskellä sileää oikeaa puolta onkin tullut neulottua yksi nurja silmukka!En alkanut purkamaan vaan annoin olla, nurja silmukka on takakappaleen yläosassa keskellä selkää.Aika hauska kömmähdys :D

No, pusero on ihan hyvä, sellanen mukavan tilava jonka voi heittää huolettomasti päälle, lankakin pehmeni melkoisesti värjäyksen myötä, joten ei tuo tunnu pahemmin kutittavankaan :)
5 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Kaunis ja käytännöllisen oloinen. Tuo yksinäinen nurja silmukka on kyllä koominen kömmähdys ja kuten itsekin sanoit, hauska sellainen. Pitäisi tehdä aina ja joka neuleeseen. Kauniit värit langoissa.

Ingi kirjoitti...

Kaunis pusero! Tuo yksinäinen silmukka on merkki käsityöstä, ei mikään tehdasneule!

Suvituulia kirjoitti...

Oi miten kaunis. Ihana ja mikä väri!

Omppumato kirjoitti...

Ihana! Ja yksi väärä silmukka tekee siihen persoonallisen leiman.

Anne-Mari kirjoitti...

Kaunis neule,ja ihana virhe 😊