sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Lapasia ja muutakin

Jotain on taas tehty valmiiksi asti.

Muutamat kennolapaset koukkuamalla, samanlaisia kuten aiemmassa postauksessakin.

Ensimmäisissä lankoina tumma- ja aavistuksen vaaleampi harmaa Unni ja Falk. toiset on samanlaiset lapaset joissa kontrasti huomattavasti kovempi, kennon pohja musta ja päälliosa luonnon valkoinen, Näitä valmistuu nopeasti, pukin konttiin menevät kaikki :)ja kierrätyshuopa-liuskoista punottu korikin opeteltiin Kaarakassa tekemään. Aika hauska ja mulle uusi, ennen kokeilematon juttu.
Tuli käytyä etelässäkin,(ihosyöpää uhmaten) liottamassa varpaita Atlantissa jakiipeiltyä korkeuksiin Kanarian Puerto Ricon vuoristoissa maisemissa.Oli tosi ihana loma ja olisin suonut sen vielä jatkuvan :)

7 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Kivoja olet tehnyt, mutta tuo kori on tosi hieno idea. Täytyypä kokeilla.

Sude kirjoitti...

Pieni pyrähdys etelään tekis poikaa nyt itse kullekin, auringonpaiste piristäis mukavasti.
Tuo kori on kyllä hieno, täytyis vaan saada tuommoista huopanauhaa jostain, niin kokeilisin itsekin tehdä.

Marle kirjoitti...

Lapaset ovat hauskat! Kerrassaan upea pinta. Koppa on hyvä, siellä voit säilyttää lankakeriä ja kesken olevaa neulomusta. Onneksi on aurinkovoiteet!

Heleena kirjoitti...

Mahtava toi koppa! Ja koukutut lapaset ovat lämpimän näköisiä ja olet mestari niiden teossa!
Täällä satoi tihkua koko sun loman ajan, joka ikinmen päivä.

Suvituulia kirjoitti...

Ihanat lapaset... kateeksi käy noita viimeisiä kuvia. Etelänreissu vain haaveissa, kun menin ja rikoin silmälasit ja aamulla ehti jo tietokone kärähtää... tietää mihin rahat menee... Kiva blogi sinulla...

Marjut kirjoitti...

Hauska tuo; noita tarvitsisin itsekin erikokoisia. Lapaset ovat hienot myös. Puerto Rico oli kiva paikka myös vuonna -95, kun siellä tuli käytyä.

Sipi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :)
Edellisestä etelän maille suuntautuneesta lomastamme vierähtikin yli 20 vuotta! Oli siis jo aikakin käydä ja olihan se ihana loma.. rasvojen kanssa vain oli tuhertaminen, ne määrätyt 50+ oli kertoimina koko ajan, joten ei siellä päässyt iho värittymään, mutta lämmöstä ja meressä uimisesta nautin kyllä ihan täysillä.. niin ja lähtisin vaikka heti uudestaan :)