lauantai 5. syyskuuta 2015

Joulu jo mielessä

Kaarakan taitokeskuksen syksy aloitettiin Rautalangan vääntelyllä. Tein siellä kuusen.. ja kun yksi ei ole mitään, tein sille kaverin.. ja kaksihan näyttää ihan hassulta, joten tein sitten kolmannenkin :D

Kuvat on vanhan tavan mukaan ihan kamalia, mun puhelimessa (lumia 635) kun ei ole ollenkaan kunnon kameraa ja se oikea kamera on edelleenkin kaupassa..

 
(Kaikissa kolmessa kuusessa on eriväriset helmet mutta sitäkään ei näistä kuvista kyllä näe.)
Rautalankakuuset liimasin puupaloihin porattuihin reikiin ja maalasin puut mustiksi, todellisuudessa ne näyttää tosi kivoilta keittiön ikkuna syvennyksessä :)

 

Lisäsin tähän yhden kuvan, aurinko paistoi hienosti kuusiin ja kuva on nyt otettu toisella kameralla, mutta eipä sekään oikein saanut tallennettua kuvaan helmien värikästä kimallusta.. aika jännä ilmiö että silmä näkee enemmän kuin kameran linssi.Jouluteemalla jatketaan ja sitä ajatellen tein nämä kirjoneulelapaset, ohje oli Yhteishyvä-lehdessä joulukuussa 2013


Lapasten lanka Nalle, puikot 2,5 mm.

No niin, eipä pelitä tämä kuvien laitto vieläkään tässä 10-version edgessä, täytyi vaihtaa selain taas kuvien laiton ajaksi..melko typerää, mutta en ole vieläkään päässyt selville mikä tässä nyt tökkii kun kaikki muut osa-alueet pelaa ihan hyvin..

6 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Ihania nuo joulukkuset! Ei tipu neulaset, ei varmasti. Kirjoneulelapaset on kauniit ja niin lämpöiset käytössä.

MariJ kirjoitti...

Hienot lapaset! :) Minä taasen aloitin tänään valmistautumaan ensi pääsiäiseen näin alkajaisiksi kuuntelemalla Johannes-passion. Ylihuomenna varmistuu, olenko hiljaisella viikolla sitä esittämässä... Toivon mukaan menee seuraavat puoli vuotta siihen valmistautuessa. :) Mutta ehtii tässä onneksi syksystäkin nautiskella! :)

*VEKKI* kirjoitti...

Kivoja koristeita. Kyllä se joulu on jo kohta, jos aika tätä menoo laukkaa.

intsu kirjoitti...

Aivan ihania kuusia ja osaan kuvitella miten hienoja helmien kimalluksen kanssa.Lapasetkin tosi kauniit. Voi kuinka minun on tehnyt mieli Kaarakkaan,mutta ei nyt millään jaksa,kun käyn sitä koulua. Kaksi vuotta vielä ja sitten.

Marjut kirjoitti...

Kauniita kuusia ja pitäähän ne jouluvalmistelut aloittaa ajoissa. Lapset ovat myös kovin nätit.

Seijasisko kirjoitti...

Hienot lapaset!