lauantai 21. helmikuuta 2015

Sukkia taas

Kiitos kannustavista kommenteistanne. Kovasti on ollut jännitettävää leikkausta odotellessa, mutta nyt se on taas ohi, ja toipuminen on käynnissä.

Leikkausaikaa odotellessa valmistui muutamat sukat ja yksi huivi. Neuloessa jännitys ja murheet unohtuvat edes hetkeksi.

Helppo Baktus-huivi valmistui Puro Batikista.


Miesten tavissukat kahdesta eri langan lopusta, kuvaa katsoessa luulis että käytössä olis vain yksi lanka mutta kahta eri väriä siinä on, varret yhdellä ja lapa toisella langalla, värit langoissa ovat vain ihmeen lähellä toisiaan. Lanka Novitan Ticotico.


Heleena-ystävältäni sain joululahjaksi ihanan Säpinää sukkiin-sukkakirjan.
Valitsin kirjasta Alhambra -nimiset sukat ensimmäisenä tehtäviksi ja aika ihanat niistä tulikin :)Seurasin tarkasti ohjetta, vain kantapään tein ohjeesta poiketen vahvistettuna että sukat kestäisivät käytössä paremmin, ja toinen pikku muutos on tuossa päälliosan ja pohjan liittymäkohdassa, ohjeessa siihen olisi pitänyt neuloa huomattavasti leveämpi tumma osio, mutta minun silmääni se viehätti kapeampana paremmin.


Lankojen värit on ne mitä varastostani löytyi, vähän oranssiin taittava vaaleanpunainen lanka on Regiaa ja tumma, kirjava on Fabel Print-lankaa, sitä samaa mitä käytin joskus tätä takkia neuloessani.


Ohje; Alhambra kirjasta Säpinää sukkiin
Langat; Fabel print ja Regia
Puikot; 2,5 mm
Koko; 34
Kulutus; 67 g (ohjeessa 100g / väri eli 200g!)
Print-lanka ei ollut oikein hyvä valinta, tuo kaunis kuvio olisi ollut yksvärisellä tummalla langalla huomattavasti parempi ja selkeämpi. Tykkään niistä kyllä toki näinkin :)

-----------------

Sairaalasta tullessani sain isännältä 10 kaunista ruusua synkkää päivää piristämään :)


Viime maanantaina siis leikattiin selästä taas melkoinen pala pois, oli jo kolmas leikkaus samaan kohtaan. Toipuminen on mennyt muutoin mukavasti mutta eilen, perjantaina, oli käytävä päivystyksessä näytillä kun haava tihuutteli edelleen suihkussa käynnin jälkeen niin että kuivaamisen jälkeen vielä puserokin sotkeentui. Pelkäsin että jos haava on tulehtunut eikä parane millään.. onneksi pelkällä säikäyksellä päästiin, haavaan oli muodostunut joku "verimakkara, sitä nimitystä käytettiin, ja kun se saatiin päivystyksessä poistettua niin nyt pääsee haava kuivumaan ja umpeutumaankin kunnolla.
Alkuviikon oli kivut melkoiset, mutta nyt tuntuu jo pahin olevan ohi.
 Kuva tämän päivän tilanteesta kun eilen laitetut paksut siteet on saanut juuri poistaa haavan päältä, jäljellä nyt enää haavateippi ja sen pitäisi pysyä paikoillaan vielä kahdesta kolmeen viikkoa. Tikit on onneksi sulavia ettei niitä tarvi poistaa.
Aika iso on haava kun ajattelee että alun perin tuossa kohtaa oli vain pienen pieni luomi.10 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tsemppiä ja positiivisia ajatuksia paranemiseen! Olet mielessäni.

Kauniita sukkia, varsinkin kuviosukat ovat upeat.

Omppumato kirjoitti...

Kauniita neuleita. Nuo kirjoneulesukat ovat huikean hienot!

Lähetän paljon positiivisia ajatuksia sinulle!

Ingi kirjoitti...

Alhambrat ovat todella upeat ja minusta kuvio näkyy hyvin! Tsemppiä paranemiseen!

Marja Karlin kirjoitti...

Kauniita sukkia. Sinisävyiset tuo niin mieleen kesän ja meren. Alhambra-sukat ovat käsittämättömän upeat. Pohjatkin ruudulliset. Toivon sinulle voimia ja iloista mieltä! Toivottavasti tämä oli sitten se vihonviimeinen leikkaus.

intsu kirjoitti...

Paljon , paljon olen sinua ajatellut ja täällä käynyt kurkkimassa,että mitähän kuluu. Paranemisia sinulle kovasti toivon.
Niin olet taas kaikesta huolimatta jaksanut ahkeroida. Kauniita sukkia. Noi punasävyiset aivan erityisen ihanat.
Huivikin on kaunsi kivan hempeän värisenä.

Heleena kirjoitti...

Ihanat kuvioneulesukat olet kipujen kanssa neulonut!
Paranemista, nähdään pian!

*VEKKI* kirjoitti...

Nätit sukat kudoitkin ja tuo huivi on mainio väritykseltään. Paranemista ja voimia Sinulle.

Seijasisko kirjoitti...

Voiko tuon kauniinpia sukkia enää ollakkaa? Voimia ja paranemista Sinulle. <3

JaanaM kirjoitti...

Voi Sipi, jaksamista edelleen <3

marumummeli kirjoitti...

Todella kaunis kuvio lapasisa ja sukisa.