maanantai 2. helmikuuta 2015

Sukkia ja lapasia

Kiitos kaikille tsemppauksesta, pitää yrittää pitää mieli iloisena, kaikesta huolimatta, ja mennä vaan päivä kerrallaan.

Viime viikolla soittelin lisä leikkaus tuloksia muttei ollut vieläkään tulleet patologilta.. käskettiin soittaa uudelleen tällä viikolla, tiistaina tai keskiviikkona, toivotaan sitten jo tietoa, loppuviikolla kun on jo se hoitajan tapaaminenkin..

Joulukuun huonojen uutisten jälkeen valmistui sukkia useampi pari, oli pakko olla kokoajan jotakin tekemistä ettei miettinyt asioita liikaa. Tämän postauksen työt valmistuivat 22.12 - 16.1. välillä.

Isännän nuori setä täytti 50-v ja hälle sopi neuloa pitkävartiset saapas-sukat.
Isännän ehdotuksen mukaisesti sukissa piti olla raitoja sikin sokin eikä värienkään saa täsmätä, joten molemmat sukat ovat erilaiset ja värikkäät  :)
Lankana 7-veljestä koko n 46-47


Isännälle valmistui sitten ohuemmasta langasta muutamat, kokoa 42, siniset ja

vihreät. Sukkalankojen nimet ei nyt muistissa, mutta ohutta lankaa puikoilla 2,5 mm.


Kahdet tuplalapaset valmistuivat myös, lankoina pienemmissä päällä Nalle ja sisälapanen ohutta reumalankaa, isommissa päällä ja sisällä sama lanka 7-veljestä.

Ja setänsä sukkiin ihastuneina halusi isäntä vielä itselleenkin sekavaraitaiset sukat, mutta lyhyemmällä varrella ja siinähän ne valmistui, samalla vauhdilla, mitään ajattelematta ;)
Lankoina näissäkin 7-veljestä, koko 42.


----
 No niin, onpa huono tuuri.., just tuli lääkäriltä soitto, että tulokset on nyt tulleet... ei sitten riittänyt se lisäleikkaus vaan on mentävä  taas..
voi hyvänen aika, just ku on viimein se arpi parantunut se revitään taas auki..

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voi, miten ikävää! Toivottavasti tällä kertaa otetaan sitten tarpeeksi paljon pois, jottei enää tarvitse leikata. Tsemppiä!!

Marle kirjoitti...

Ikävät uutiset ovat aina ikäviä, ei sille mitään voi. Toivotaan, että seuraavassa leikkauksessa saadaan kaikki paha pois. Ihania neulomuksia olet tehnyt. Nuo sakvartiset sukat ovat aivan mielettömän ihanat! Sekä nuoren sedän että miehesi.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voimahalit.

Olet kyllä ollut ahkerana ja saanut upeuksia aikaan.

Matleena kirjoitti...

Huokailen myötätunnosta ja lähetän virtuaalihalit sinulle!
Nyt kyllä pitää kehua noita sinun ihania värikkäitä sukkiasi, jotka olet tehnyt miehellesi ja sedälleen.

intsu kirjoitti...

Mulla tuli kyynel nyt poskelle. Voi Sipi paljon voimia ja halauksia sulle!! Tässä on aivan sanaton.Mut kyllä mä käteni ristin puolestasi.
Hienoja sukkia olet sinä ahkerana tehnyt.

Äipän touhut kirjoitti...

Voi hurja, toivottavasti nyt toisella leikkauksella saadaan kaikki pois. Voimia ja jaksamisia sinulle ja perheellesi. Voin vain kuvitella miltä tuntuu, kun saa tiedon, että sairastaa syöpää.
Ihanan värisiä sukkia ja lapsia olet neulonut.

Seijasisko kirjoitti...

Olipa ikävä kuulla.:( Kasityöharrastuksen merkitys kyllä kasvaa niinä aikoina kun elämäss on vaikeampaa. Ihania sukkia ja tossuja olet tehnyt, Voimia Sinulle! <3

*VEKKI* kirjoitti...

Nyt Sipi pää pystyyn ja sisulla läpi vaikeuksien. Joka aamu hymyile hetki vaikka kuinka ei hymyilyttäisi ja sano itsellesi, minä selviän tästä.

Pirena kirjoitti...

Olet ajatuksissani. On hyvä kun on käsityöharrastus että jos hetkenkin saa ajatukset muualle kuin tuohon "mörköön".