keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulu tulee

ja onneksi kaikki lahjat on jo tehty ja ostettu, kääritty paketteihinkin, joten nyt on aikaa keskittyä leipomiseen ja joulun odotukseen  :)

No toki puikoilla aina yhdet sukat pitää olla jos vaikka jää sellasta luppoaikaa niin onpahan kudin valmiina.. Sukkaan on tekeillä sellaista helppoa neulosta, 1o, 1n krs ja seuraava krs pelkkää oikeaa, näitä kahta toistetaan koko ajan.. no ihan kiva pinta tulee sukkiin ja joustavakin on, mutta sitten huomasin että se nurja puolihan on paljon kauniimman näköinen joten tein sillä systeemillä sitten anopille pipon :)
Päättelin langat niin, että tätä voi pitää toisinkin päin, niin että se "oikea puoli on näkyvillä,vaihtelee kummasta nyt sattuu pitämään.
 Lankana pipossa, anopin itsensä valitsema, Kimalteleva (vaikkei kuvissa näy) Novitan Hile (79% akryyli, 20% villa, 1% polyesteri) Puikot 7 mm.

Palailen käsitöineni "ruutuun taas joulun jälkeen, joten nyt on enää perinteisen kortin aika:

7 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Kivat myssyt.

Marjut kirjoitti...

Kiva mallineule pipossa. Oikein hyvää joulua sinulle myös!

Marle kirjoitti...

Kaunis myssy ja miten hienoa, että voi käyttää miten päin sattuu. Molemmat puolet ovat kauniita. Oikein Hyvää Joulua sinulle, Sipi!

intsu kirjoitti...

Kauniin pipon anoppi saa.
rentouttavaa ja Suloista Joulujuhlaa myös Sinulle. Ja tytöllekkin terveisiä.

Pirena kirjoitti...

Minä kyllä meinasin jossain välissä muutaman silmukan kutoa. Sen aikaa kun siivoamisessa tai laatikoiden teon välissä huilaa muutaman minuutin.
Meillä ei ole vielä joulukukkia ostettu. Naapurin mummo yleensä tuo jonkun kukan ja kissanruokapussin kun hänen kissansa käy joka aamu aina kierroksellaan meidän tyttökissoja kattomassa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oikein Iloista ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi!♥

Heleena kirjoitti...


Mahtoiko kukaan kuulla tonttujen hipsuttelua viime yönä?
Kohta pakettien availu siellä teillä alkaa ja kaikki salaisuudet paljastuvat.
Tykkään enemmän tuosta nurjasta puolesta. Pitihän mun kutoa itselle samanlaisen!
Leppoista Joulun aikaa!