keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Savesta muovailtua ja muutakin valmista


Kaarakassa oli aiheena savi ja siinä makkaratekniikka. Makkaroita en pyöritellyt mutta kaulinta käytin ja tein itselleni tällaisen kipon pikkutavaroille..


Kupponen onnistui muutoin hyvin, uunista tulon ja maalauksen jälkeen kaikki ok, mutta kun alettiin lasittamaan olikin lasite niin lopussa että se jäi kupin pintaankin sitten melkoisin klöntteinä, halkeili poltossa eikä tulos ole kovinkaan viimesen päälle mut ei haitanne käytössä kun ei tähän mitään nestemäistä ole tarkoitus laittaakkaan.. täytyy nyt täyttää kuppi jollain pienellä sälällä niin täyteen ettei nuo virhekohdat niin pahoin sieltä erottuisi.

 
Saven muovailu on mukavaa puuhaa ja joskus, kauan-kauan-sitten, tuli savikursseilla kuljettuakin kansalaisopistolla..niiltä ajoilta mulla on säästössä "hyvä kokoelma" naisia ;D
Pistän tähän näkyviin ne mitkä ovat tälläkin hetkellä kodissamme esillä.





 
Näillä naisilla on pituutta noin 25 cm ja painoakin melkoisesti :)


Yhdet sukat on tikuttuna Nallesta


tyttösen verhokin on ollut valmiina jo hyvän aikaa, mutta

 
nyt vasta saatiin se ripustettua huoneen ikkunaan. Verho virkattu, ruutuvirkkauksena, kuvat kirjasta Käsityön pikku jättiläinen ja lankana on ohut virkkauslanka.


Tyttöselle vaihtuikin asuinhuoneisto tässä välissä, mutta onneksi siinä tuuletusikkuna sattui olemaan samankokoinen kuin edellisenkin mihin tätä mittailin :)