sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lintuhahmoja

SIPINPÄIVÄ ARVONTA ON NYT SUORITETTU JA VOITTAJA ON    PIRENA !
Onnea, paketti lähtee täältä kun osoitetiedot on saatu :)
---------
Rautalanka on minusta jotenkin tosi kiehtova materiaali, siitä kun saa muotoiltua vaikka mitä. Nyt on valmistunut lintu ja sen jalkojen juureen toukka, tai olisko tuo joku mittarimato.. Lintua (kaarakan mallia mukaillen) aloitin tekemään Kaarakassa ja aikaa oli 3,5 tuntia mutta eihän se riittänyt ollenkaan vaan kotonakin sen tekemiseen meni vielä muutama päivä lisää. . Linnun "runko on 1,8 mm mustaa rautalankaa ja sen vääntämiseen tarvittiin voimaa niin että mun piti pienissä erissä yrittää vääntää muodot oikeiksi että sain voimat riittämään, niin jäykkää lankaa se on..ja onhan mulla nuo käsivoimat kyllä aika heikot.
 Ohuemmastakin langasta olis toki tullut ihan hyvä ja näyttävä lintu, mutta tämä nyt ainakin pitää muotonsa, vaikka sen välillä näkösältä komeroon heittäisikin. Porasin puupalaan muutamia reikiä ja sidoin linnun toukkineen siihen rautalangalla.Pääsiäinen mielessä ajattelin neulahuovuttavani keltaisia tipuja mutta sitten tulikin vihaiset linnut mieleen ja toisesta tipusta tulikin sitten aika tuiman näköinen tapaus.Tässä linnut vielä samassa kuvassa, rautalankalinnun koko n 21 cm * 25 cm ja neulahuovutetut ovat halkaisijaltaan n 7 cm. Neulahuovutetut ovat siis styroksipallon päälle pisteltyjä.


Loppuun vielä pienen pienet Vauvan sukat, 8 s / puikko, lankana Dropsin alpakka.

 

10 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat tipuset täällä ja söpöset junasukat!

Sude kirjoitti...

Hienoja tipuja sekä huovasta että rautalangasta. Huvittavan näköinen tuo vihaisempi tipu :) Sinulta se onnistuu vaikka tekisit mistä materiaalista näköjään.

Hannaliini kirjoitti...

Upeat linnut!!! Sukat ovat ihanat myös!

intsu kirjoitti...

Kyllä minusta myös rautalanka on mukava materiaali. Kivan näköinen lintu sulla. Teillä on nyt sitten vihainenkin pääsiäistipu:)

Malli kirjoitti...

Kivoja lintuja. Kova työ niissä kaikissa!

Marjut kirjoitti...

Rautalankalintu on hieno ja huovutetut myös:)

marjatta kirjoitti...

Hieno rautalanka lintu. Pitää varmasti kutinsa tuo lanka, ei kutistu eikä väänny ihan pienestä.
Ihanat tipuset ja sukkaset.

Heleena kirjoitti...

Ihana "Mustalintu", erityisesti heti viehätti pyrstösulat ja siipien sulat, joita ei ohuemmasta langasta saa onnistumaan noin hyvin. Asento on kivaja voi tuota mato parkaa!

möhönasu kirjoitti...

Todella kivoja tipuja :) Rautalangasta on vaan aika raskasta tehdä.

*VEKKI* kirjoitti...

Tosi hauska lintu.