keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Virkattu pipo

Kaarakan kevätkausi aloitettiin eilen, tiistaina. Menin sinne minäkin vaikka leuka on edelleen mustelmilla ja tikkejäkin vielä suussa muutamia, vaikka lääkärin mukaan niiden piti kaikkien sulaa viikon sisällä pois, maanantaina tuli jo se viikko täyteen, mut ei kai kaikki mee sitten kaikilla ihan samoin..eipä se muutoin niin haittaas mutta kun tekis mieli jo syödä "kunnon ruokaa, nuo tikit kun haittaa syömistä edelleen melkoisesti.
 (kuvassa tämän aamun tilanne)


Kaunis Kiitos teille kaikille kommenteistanne ja paranemis toivotuksista, paranee se kai ajan kanssa taas tämäkin vaiva :)

Kaarakassa meillä oli aiheena siis virkattu palmikkopipo. Virkatut palmikot teettivät ensin tosi paljon työtä, en ensin meinannut millään ymmärtää kuinka ne oikein tehdään, mut kun viimein opin ja ymmärsin, valmistuikin pipo sitten ihan vauhdilla!


 Malli; Kaarakasta
Lanka; Easy, 100% Merinovilla, kulutus kolme kerää eli 150 g, tuli siis tosi paksu ja raskas pipo.
Koukku; 7 mm


Tykkään neulotuista palmikoista ehkä kuitenkin enemmän, mut hauska oli toki tämäkin oppia..tiedä sitten kauanko oppinsa muistaa, oli nämä palmikot minusta muka niin vaikeita..ainakin nyt pitäis niitä heti virkata enemmänkin, sitten varmimmin ehkä jäis muistiinkin ;)
-
Mulla tämä bloggeri takkuilee nyt melkoisesti, viime postaukseen en saanut laitettua kuvia kuin Chromen kautta, nyt taas kuvat tulivat normaaliin tapaan Explorerin kauttakin, mutta nyt sitten kursori katoaa vähä väliä kokonaan näkyvistä, joten saas nähdä kuinka tämä julkaistessa sitten pelittää..