sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pari huivia ja matka markkinoillekin

Neuloin Möbius-huivin..taas ihan vaan itselleni  ;)
( möbiushuivin ohjevideo )

Lankana Marks&Kattens FAME , ihana, pehmeä paljettilanka. Kulutus huiviin 90g. Silmukoita n. 130 ja neulos n.5krs oikein 5krs nurin. Puikot 4,5 mm ( 100 cm pyöröt )


ja tuubihuivi Honey cowl, lankana KOIGU 100 % merinovilla (50g=160m)  89 g puikot 4 mm


Perjantaiaamulla lähdimme ( Heleena, Tikkuaja-ystävämme Hellevi ja minä ) junalla Helsinkiin. Perjantai päivän kiersimme kauppoja, tutustuimme muutenkin Helsinkiin ja kävimme illalla Temppeliaukion kirkossa kuuntelemassa Musikaalinen Läänemaa -konserttia -olipa upea konsertti! Yön vietimme sitten hienosti Presidentti-hotellissa .
(kerroin puhelimessa tyttöselle että me ollaan yötä presidentti-hotellissa johon hän tuumas että "ai Tarja Halosella vai" :D )
 ja lauantaina menimme sitten Kaapelitehtaan Martin markkinoille.


Markkina-alueella ei tullut otettua kuvia, mutta olipa ne hyvät messut! Myyjiä oli markkinoilla paljon enemmän kuin odotin ja löysin sieltä juuri ne Viron villat mitä sieltä menin hakemaankin..kuvassa näkyy lankojen värit sekä pieni huivineula/-solki jonka sieltä myös löysin..no tulihan sieltä reissulta ostettua paljon muutakin mitä kuvassa ei näy, mutta näin käsityöblogia ajatellen kuvattuna tässä ne oleellisimmat.


Kiitos matkaseuralaisilleni; yhdessä oli taas mukavaa matkustaa,  paljon me nähtiin ja koettiin, ostettiin tarpeellista ja varmaan vähän tarpeetontakin mutta näillä pärjäillään taas ainakin seuraavaan reissuun asti :)

ps.Veljeni perheelle erityis kiitokset lauantain hyvästä ruoasta, oli taas ihana nähdä teitäkin :)