keskiviikko 8. elokuuta 2012

Syksy saapuu

Minä se suunnittelin makaavani koko kesän rannalla aurinkoa ottaen, lukien ja laiskotellen, mutta toisinpa kävi. Kesä on ollut niin sateinen ja kamala, että rannalle en päässyt rötköttelemään kuin muutamana päivänä! Yksi lomaviikkokin vietettiin isännän kanssa Kuopiossa mutta silloinkin satoi vettä niin että paikoin suorastaan tulvi, no mökissä ei onneksi kastunut ja pihallakin oli lopulta ihan mukava kulkea kun viimein ymmärsin ostaa itselleni kumisaappaat ja sateenvarjon :)
Suunnittelin myös etten kesällä neulo, vaan pidän siinäkin taukoa ja kuinkas kävi;
Annis-huiveja valmistui muutama ja yhdet sukat, sekä melkeen valmiiksi asti yksi villatakki, joten se siitä laiskottelusta..blogin lopettamistakin harkitsin mutta sain niin monta kannustavaa jatkokommenttia, että josko nyt sitten ainakin toistaiseksi jatkan..

 


Knitty 2010 Annis
(Ohje on suomennettukin mutta en saanut siihen linkkiä toimimaan)
Lankana tässäViron villa. Yhden kerän tätä viime käynnillämme Tallinnasta ostin..kerässä ei ollut vyötettä, joten en tiedä montako metriä kerässä oli mutta koko kerä tähän huiviin upposi, lankaa jäi vain kahden metrin pätkä. Painoa huivilla on 89 g , puikot 6 ja 5 mm.


Kaikki eivät tykkää Anniksessa olevista nypyistä mutta minusta ne on tosi hauskoja :)
Toinen Annis Dropsin Alpakasta, sitä meni muistaakseni vajaat kaksi kerää..ei tullut punnittua eikä kunnolla kuvattuakaan. Huivi on jo uudella omistajallaan.


Isäntä saa taas vaihteeksi synttärilahjaksi uudet sukat ;) Lanka on saksalainen sukkalanka, kulutus 42 numeroisiin sukkiin, puikoilla 2,5mm 76 gJa  ulkona vaihteeksi taas sataa ja tuulee.

14 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Joo Kovin sateinen tää kesä. Kuinka sä olisitkaan voinut olla neulomatta ja niin kaunista jälkeä taas syntynyt. Komeita Anniksia ja isännyyden uudet sukatkin on hienot. Joskus tähän bloggaamiseen niin totaalisesti väsäsähtää,mutta monet ihanat ihmiset täällä blogimaailmassa antaa taas sitten uutta voimaa ja niin jatkuu:)

Sude kirjoitti...

Ihanan iloiset värit tuossa ylemmässä huivissa. Se kaulassa ei pysty mököttämään :)
Niitä sateettomia matonpesu-päiviä täälläkin on odoteltu, mutta eipä tainnut tulla tänä kesänä.

Heleena kirjoitti...

Huivit, molemmat ovat ihania ja ne nypyt, joiata en tykkää, sattuivat niin hyvään kohtaa tuossa ylimmässä kuvassa. Livenä ne eroittuvat vielä paremmin, kuin kuvassa.
Neuletapaamisiin huomenna!

Virpi kirjoitti...

Ihania huiveja molemmat, ylemmässä mahtavat värit :)

*VEKKI* kirjoitti...

Pitkästä aikaa! Tosi kivan näköinen tuo sateenkaari-annis. Lanka sopii oikein hyvin tähän maalliin. Minäkin vaihdoin sitten tänne bloggeriin vuodatuksen vaikeuksien takia.

eevamummo kirjoitti...

Onpas ihana, kun tulit takaisin :)
Samanlainen kesä ollut täälläkin, ei oo aurinko paistanu eikä kuu kumottanu :)
Kauniit huivit.

Neferi kirjoitti...

Onpas nättejä huiveja, ylimmäisessä oikein kivat terapiaväritkin :).

Marjut kirjoitti...

Vironvilla-Anniksen väritys on tosi herkullinen. Täällä tuulee kyllä, mutta aurinko paistaa.

Siskohanne kirjoitti...

Onpa kauniita Annis-huiveja,tuon ylempänä olevan väritys on tosi upea!

Ingi kirjoitti...

Kauniit huivit! Mielenkiintoista, kuinka erilainen lanka tekee huivistakin ihan erityylisen. Ja minäkin tykkään nypyistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hellevi sanoi..

Kauniita huiveja oot taas saanut tehtyä. Ja tietty sukat hienot, ja ollu tänä kesänä tarpeelliset. Mukava kun tulit takaisin.

Pirena kirjoitti...

Sinulla on aina niin kauniita neuleita, että kiva kun jatkat. Minä tykkään kanssa nypylähuiveista. Kauniit huivit ja miehesi sukat tuollaiset miehekkään väriset.

Seijasisko kirjoitti...

Vironvilla näyttää soivan hyvin Annikseen kunhan vähän kohdistaa.Kauniita neuleita taas.Hvä ettet lopettanut bloggaamista!

Malli kirjoitti...

Vielä on kesää jäljellä...
Kauniita huiveja ja komiat sukat! Blogitaukoa on mullakin pitänyt.
Tosin ollut vähän "kiireitä" Hattulassa/kin.