tiistai 17. tammikuuta 2012

Ystävänpäivä-kampanja


Sytomyssykampanja on edelleen käynnissä ja tulevaa Ystävänpäivää ajatellen on lisäksi käynnistetty Ystävänpäivä-kampanja, tarkoituksena saada mahdollisimman paljon myssyjä luovutettavaksi sairaaloihin nimenomaan ystävänpäiväksi.
Muutaman Ystävänpäivä-sytomyssyn olen jo minäkin tehnyt, nämä siis Seinäjoen sairaalaan.


-
Kaarakassa alkoi taas kevätkausi, perinteisissä käsitöissä oli ensimmäisenä työnä Munkinnyöri-tekniikalla punottu saunatuoksu koriste tervanarusta. Tervanaru tuoksui niin voimakkaasti etten astmaatikkona sitä pystynyt käsittelemään, enkä edes olemaan samassa huoneessa missä muut sitä punoivat joten siirryin toiseen huoneeseen ja punoin oman tuoksuttoman koristeeni ihan tavallisesta narusta että opin tuon punontatekniikan. Tällainen siitä tuli..


Samaisella kurssilla opeteltiin jo syksyllä neulakinnastekniikkaa ja tehtiin kintaat..nämä mun omani valmistuivat vasta muutama päivä sitten. Neulakinnastekniikka oli mielenkiintoinen ja alkuun aika vaikeakin, joten mun lapasista tuli hirmu epätasaiset ja voimakkaan neliömäiset sormien päistä mistä nämä kintaat aloitettiin...taatusti maailman rumimmat lapaset :D