perjantai 21. lokakuuta 2011

Kaikenlaista

Laiska päivittäjä pitää pitkää taukoa vaikka tekemisiään vois kai pistää yksitellenkin näkyviin..nyt taas siis pieniä töitä monta samalla kertaa :)
Perinnekäsitöissä me on opeteltu Muhu-kirjontaa ja siellä ekana harjoitustyönä tehtiin pieni neulatyyny..johon en kyllä taida malttaa mitään neuloja tökkiä ;) Muhu-kirjonnassa kirjotaan ohuella villalangalla villakankaalle Muhun-saaren perinteisiä kirjontakuvia.

Yhdet sukat valmistuivat vajaasta kahdesta kerästä (a'50g) Lidl'in sukkalankaa. Koko 34, mallina Jaywalker, menevät lahjapussiin odottelemaan joulua.
Itselleni oli ajatuksena neuloa pitkävartiset sukat, mutta ne muuttuivat lopulta säärystimiksi..ovat mun käytössä ehkä kuitenkin pitkiä sukkia toimivammat kun saa pistää lämmikettä säärille silloin kun on kylmä ja ottaa pois kun on lämmin ja sukat saa olla silti jalassa kokoajan. Langat; musta ja valkoinen Novitan TicoTico. 
 Kaarakassa oli Taitopajassa aiheena Tildan syksy ja siellä ompelin tämän etanan mallisen neulatyynyn. Oli tässäkin alkuperäisenä ajatuksena pistää etana ison puupalan päälle ja kyhätä samaan alustaan vielä laatikko johon olisi laittanut lankakeriä (sellainen idea oli tildakirjassa) mutta paikka jossa tätä säilytän ei sitten antanutkaan tilaa niin isolle idealle, joten tyydyin asettamaan etanan vain pienelle puupalalle ja siinähän tuo nyt kököttää ihan mukavasti :)
Loppuun vielä yksi vihainen lintu :) Suosittua peliähän voi pelata netissäkin jos on asentanut koneelleen selaimeksi Chromen.  (http://chrome.angrybirds.com/)
 Pari iltaa pelailin peliä ja siitä muistista sitten virkkasin tämän minikokoisen linnun  :)