maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kesä

Kesäaika tulee vietettyä pääasiassa pihalla eikä tule edes tietokonetta avattua; kerrostalokämppä kun on aina kesällä kuuma ja pöytäkoneen päälläpito vielä kuumentaa sisäilmaa lisää joten netissä ei aikaa tule paljoakaan vietettyä.

Lomailtukin on, viikonverran oltiin Kuopiossa ja nyt ollaan lähdössä Helsinkiin..ja tulipa tuossa oltua tangomarkkinoillakin niin paljon että "turnajaiskestävyys oli melkoisella koetuksella ;)

Isännälle on kuitenkin valmistunut sukat. Kokoa 42 ja lankana Step. Neulottu 2,5 pyöröpuikolla molemmat yhtäaikaa ja alkaen taas varpaista.Muutama sytomyssykin on valmiina. Nämä kolme on Mandarin Classic-langasta,
eka virkattu pylväin ja kiintein silmukoin pääasiassa takareunaan,


tokan tein Tunisialaisella virkkauksella ja


kolmas on taas virkattu pylväillä ja kiinteilläsilmukoilla, osa takareunaan osa normaalisti.


Seinäjoen sairaalasta on tullut toive että sytomyssyjä tarvittaisiin sinne lisää! Paljonhan niitä on sinne tehty mutta nyt on siis kaikki myssyt jaettu ja loppu!
Toivottavasti vielä löytyy sytomyssyn tekijöitä, myssyn tarvitsijat kun eivät lopu.
-
Velipoika täytti 50 ja hälle sidoin lahjaksi kirjan. Kansi on tumman violettia kluuttia, jota kirjansidonnassa paljon käytetään, on sellaista "nahkamaisen kestävää kangasta. Kuva kannessa on veljestäni, olisko n 5 vuotiaana..toivon että kirja on mieleinen ja menee myös käyttöön :)Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille poikkeaville, niitä on, toivottavasti, vielä paljon paljon jäljellä :)

3 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Olet ehtinyt monta kaunista myssyä virkata ja noin ohesta langasta miesten sukat!
Helteet sen kun jatkuu...Onneksi olitte tangoilla munkin edestä..
Oikein ihanaa Helsingin matkaa!

Tarja kirjoitti...

Kivoja myssyjä olet taas värkkäillyt. Ihanan näköisiä. Kirja on varmasti mieleen saajalle.

Marjut kirjoitti...

Kivaoja myssyjä olet tehnyt. Kirja on varmasti mitä mainioin lahja.