sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

KIP 2011

Kip-päivää saatiin vietettää aurinkoisessa säässä. Seinäjoen torille kerääntyi mukavasti väkeä ja päivä meni joutuisasti kovasta helteestä ja hikoilemisesta huolimatta. Sukkakutimeni jätin suosiolla laukkuun ja neulomisen sijaan virkkasin Matleenan ohjeella itselleni toisenkin lierihatun ohuesta virkkauslangasta, sen siis verran sormet hikosivat yli 30' että villalanka ei tuntunut mukavalta käsissä :)

Kip-tapahtuman loppupuolella ehti vielä Jaanakin meitä moikkaamaan ja hänellä oli mukanaan Uusi sukkakirja jonka ostinheti itselleni.
Jaanan luvalla mainostan nyt pikkuisen;

Varresta varpaisiin on Novitan Neulomolaisten tekemä kirja joka sisältää neulomolaisten omia, ennen julkaisemattomia sukkaohjeita.

Kirjaa voi kysyä/tilata Jaanalta ; sukkakirja@ hotmail .com.

Kirjan hinta on 14 e + postikulut.

Monta mielenkiintoista mallia sieltä löytyikin, nyt pitäisi vaan valita minkä niistä ensimmäisenä neulois :)


Kip-päivän loppupuolella muistin vasta kameran mutten muistanutkaan kysyä kuvatuilta saako kuvia julkaista niinpä näytänkin nyt vähän erikoisemman version mukana olleista :)



Virkattu lierimyssy, lankana Lidlin ohut virkkauslanka 43 g ja kakkosen koukku. Pääosan pylväät tein takareunavirkkauksena mutta lierin tavallisilla pylväillä. Lieriosan tein kaksinkertaisena niin tuli tukevampi. Tämä sopii hyvin aiemmin virkatun takin kanssa pidettäväksi, lanka kun on molemmissa sama :)