torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannus

Seinäjoen sairaalaan menee


tämä virkkaamani sytomyssy. Lankana Gedifra beauty cotton, 100 % puuvilla, 5 koukku ja takareunaan pylväät, lankaa kului n 80 g, ihanan pehmeä myssy!
Ruskeat raidat on virkattu jälestäpäin kaksinkertaisella Esiton virkkauslangalla, tuntui että ihan valkoisen myssy olis vähän liian kalpea.


Sukat neuloin itselleni kokoa 35 Janne-langasta ja 3 puikoilla. Lankaa meni 100 g + varpaiden päihin neljä-viisi kavennuskerrosta kaksinkertaista nallea kun pääsi tuo Janne loppumaan niin vähää vaille kesken. Onneksi vanha Nalle sattui olemaan täsmälleen samaa väriä eikä eroa oikeestaan edes huomaa.


Sukka on nimeltään Outous, kirjasta Varresta varpaisiin. Hauska malli jossa vuorottelevat langankierrot+kavennukset ja palmikot, tehden sukkaan outoja kuvioita :)
Kuviot on hienot mutta kuvat niistä huonot, isäntä on kiikuttanut kameran jonnekin joten jouduin nyt ottamaan puhelimenkameralla nämä kuvat.

Parvekeasetelma, pelkät kukat ei enää riitä :D



Sukkaa tässä esittelee mun uusi jalkamallini.

Irtojalan ostin viime viikon torstaina Tikkuajiin mennessäni lankakaupastamme Fionasta. Fionassa on ollut loppuunmyynti kun uutta kauppiasta ei vanhan lopettaessa ole ilmaantunut, todella harmillista...ostin siis tuon jalan loppuunmyynnistä ja varmaan sain aika monia hymyjä huulille kun kurvailin pyörälläni kylillä irtojalka laukussa törröttäen =)

Oikein Hyvää Juhannusta kaikille! Ilmat ei hääviltä vaikuta mutta koetetaan silti viettää mukava keskikesän juhla :)

Ps. Kesälukemiseksi kaikille neulojille vinkkaan Kaisan neuleromaania :)