lauantai 28. toukokuuta 2011

Kesäpaita


Virkkasin vilpoisen verkkopaidan..no joo, ei tätä ehkä kuitenkaan ihan paljaalla iholla viitsi pitää ;)Parvekkeella kuvattuna paidan väristä tuli vähän liian kirkas punainen, ylemmässä pimeämmässä kuvassa väri on lähempänä totuutta, paremmin ruskeaan taittava punainen.


Ohje; Moda 3/2011 Naisen virkattu hihaton pusero 25. koko XS/S

Lanka; Esiton virkkauslanka, kului vain 135 grammaa

(ohjeessa Linie 275 Meloa-lanka puuvilla/viskoosi koolle xs/s oli merkattu 300g 3.n koukulla virkattuna, joten aika suuri on ero taas kulutuksen ja ohjeen arvion välillä, toki lankakin on eri )

Koukku; 3

Ohjeesta poiketen tein keskiosan kuviokertoja 13 sijaan vain 10 ja helmaan virkkasin yhden tertturivistön sijaan kaksi.T-paidan päällä ihan kiva paita, kauempaa katsottuna nuo tertut näyttävät enempi sydämiltä :)

17 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis paita ja tosiaan, minä näin siinä sydämiä ensin!

Omppumato kirjoitti...

Kaunis. Katsoin tätä Modassa ja täytyypä katsoa uusin silmin nyt, kun näin sen valmiina sinun päällä. Näyttää hyvältä, taidanpa itsekin innostua virkkaamaan sen :).

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs! :)

-Ritva-

MariJ kirjoitti...

Kaunis pusero!

Heleena kirjoitti...

Upea ja varmaan saadaan lämmintä piakkoin ja uusi pusero käyttöön.

Pirena kirjoitti...

Onpa tainnut tosiaan virkkauskärpänen iskeä kun valmista tulee tuotapikaa.

Äipän touhut kirjoitti...

Kaunis pitsiunelma. hyvää viikonloppua !

Malli kirjoitti...

Kaunis paita!

Anneli kirjoitti...

Tosi nätti !
Minä luulinkin noita sydämiksi :)

Malli kirjoitti...

Puolustuksella puheenvuoro: Kreetan lankoja yhteensä VAIN 868g!
Tänään kotiuduttuani: Missä sä näin kauan olit? - Siellä Kaisan lankakutsuilla: Et kai vain ostanut lankaa? - Tottakai, enhän mä lankakutsuilta voinut olla ostamatta!
Mutta Käsityöklubista en ostanut (tällä kertaa!)

Sude kirjoitti...

Voipi olla, että herättäisi turhan paljon huomiota, jos ilman alupuseroa lähtisit kadulle kulkemaan :) Nättihän tuo kuitenkin on ja sopisi varmaan ihan vain pikku topinkin päälle.

Sipi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!

Tällaiset verkkopaidat on ihan hauskoja pitää, saa uutta kesäistä ilmettä asuun kuin asuun :)

Malli; Yllättävän vähän sitä yhteensä sitten on, vaikka ohutta lankaahan se kyllä olikin..mutta on siinä sulla vaan tikkuamista kun kutsuiltakin tuli lisää :D

Sude; Kyllä siinä vois kylillä päät kääntyä kun paljaalla iholla noin verkkoista pitäis, ainakin nuo tertut pitäis asetella aika tarkkaan että peittäisivät edes osan näkyvyydestä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, itse aloitin juuri tänään virkkaamaan samaa paitaa :) Heti heräsi kysymys ohjeesta, osaisit ehkä neuvoa, kun olet tuon jo tehnyt. Olen suht kokematon virkkaaja, ja en ymmärrä mitä piirroksessa mahtaa tarkoittaa tuo pieni neliö, joka esiintyy ensimmäisen kerran 2. kerroksen alussa? Sille merkille en ainakaan löydä selitystä mistään.

Iso kiitos avusta jo etukäteen!

-Anne

Sipi kirjoitti...

Anne; Ihmettelin sitä samaa neliötä ja lopulta tulin tulokseen että sen täytyy olla kerroksen vaihtumiskohta, outoa vaan ettei sitä missään selitetty.
Kerrokselta toiselle vaihtuminen kannattaa tehdä kainalon alla niin se ei näy/erotu valmiissa paidassa.
Mukavia virkkaushetkiä sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Sitähän se varmaankin tarkottais ja vaikkei tarkottaiskaan, niin hyvin näyttäisi oma paitasi onnistuneen sillä olettamuksella :) Kiitti vinkistä! Alkuun pääsy on ollut haastavaa ohjeen tulkintaa, mutta eiköhän tää tästä.

-Anne

Hilkka kirjoitti...

Kaunis malli, käyhän se vaikka hihattoman topinkin kanssa. Kaunis.

Marjut kirjoitti...

Onpa se kaunis!