perjantai 8. huhtikuuta 2011

Tehty ja kokeiltu

Värikkäät sukat tyttöselle irtosivat juuri puikoilta, koko n 30 neulottu varpaista alkaen molemmat yhtäaikaa 2,5 pyöröpuikolla. Lankana on Schoppel Wolle Admiral.


Isännälle Jaywalkerit kokoa 42. Lankana Novitan TicoTico, puikot 2,5


Kaarakassa oli lasinsulatusta ja epäonnistuneita korujakin syntyi muutamia..osa koruista on sulatettu jo kahteenkin kertaan kun mun kokeilut meni pilalle. Kuva koruista on kammottava muttei korutkaan niin onnistuneita että olisin enää uudestaankaan viitsinyt ottaa :D

Eka koru jossa J-kirjain onnistui ihan hyvin, väänsin foliopaperista rullaamalla J-kirjaimen ja sijoitin sen kahden lasin väliin. Uunista tullessaan kirjain oli edelleen paikoillaan ja foliokin ihan samanvärinen kuin laittaessakin.
Vieressä oleva lasihässäkkä on koottu vain ylijääneistä lasinpaloista.
Alemmat ovat jo molemmat kahteen kertaan sulatettuja kun ensimmäisessä poltossa kaikki koristeet olivat palaneet molemmista koruista pois..pyöreään jäi koristeista muistoksi sisälle vain kupla ja epämääräinen kasa mustanhopeista pöperöä, toiseen ei jäänyt minkäänlaista muistoa. Uudelleen sulatukseen mennessä liimailin niihin muutamia lasinpalasia päälle mutta ei ne näytä kyllä häävisiltä vieläkään, ainoastaan tuo pyöreäksi leikattu muoto on onnistunut tuossa toisessa :)
saattaa olla että näistä osa sulaa vielä uudelleenkin, aika näyttää..


Tuulikellonkin "lasikurssilla rakensin ja se onnistui ihan hyvin kun tein niinkuin opetettiin, muttenpä aatellut että kellon sijoituspaikka meillä on vaaleaa seinää vasten joten eihän se noin vaalea kello nyt seinästä paljoakaan erotu, kilahtelee se kylläkin kivasti kun tuuli sitä heluttelee :)


Illalla nyt auringon laskiessa vielä katsoin ja huomasin että tuulikellon varjokin näkyy selvemmin kuin itse kello :D



Mukavia hommia ja mukavia kokeiluja nämä ovat, aina oppii jotain uutta..
ja kun vielä nämä oppinsa muistais seuraavalla kerralla, niin sitten kai meniskin jo aika hyvin =)