torstai 17. maaliskuuta 2011

Erilainen pipo

Liv-tv.stä tulee lauantaisin ja sunnuntaisin (sekä perjantaina uusintoina) ohjelma Neulontakerho. Olen sitä seuraillut mutta vain yhden hauskan ohjeen olen sieltä bongannut, se oli kolmioista koottava pipo. Nyt sitten kokeilin millainen siitä tulee..aika hauska :)



Käytin tässä kaikkia muista neulomuksista jääneitä lankoja, kaikki ohuita lankoja; Woolia, Nalle Aloeveraa, Marimbaa jne.

(näissä kuvissa näkyy kolmioissa olevan vähän tummia kohtia, se on kosteutta, suihkutin pipon mallini päähän eikä kaikki olleet näköjään vielä täysin kuivuneet kuvaukseen :))



Hauska tapa tehdä pipo, jos tähän laittais vielä vuorin olis hyvä, tai jos tekis kolmiot kaksinkertaisina ainakin noihin sivuosan korvallisten kohtiin että näkyis oikea puoli neuleesta molemmin puolin niin olis oikeinkin sievä :)



Ompelu vaiheessa tuli mieleen että onkohan sillä väliä kuinka päin nuo kolmiot asettelee, se ei jäänyt ohjelmasta mieleen.. Itse ompelin palat kiinni kuinka sattuivat käteen tarttumaan eli toisissa paloissa on neulontasuunta ylös-toisissa sivullepäin. Kolmiothan ovat joka sivulta saman levyisiä että ei kai sillä ole väliä ja ainakaan kokeiluvaiheessa se ei tuntunut päässä erilaiselta että toiminee näinkin, ainakin se joustaa joka suuntaan :)



Neulontakerho-ohjelma on niin nopeatempoinen ettei siinä meinaa mukana pysyä, sain kuitenkin piirrettyä kaavion kuinka kolmiot asetellaan pipoa varten ja laitankin tähän vielä kuvan asettelusta, jos vaikka innostutte muutkin tällaisia tekemään :)