sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Pakkaset katos

heti kun sain uudet "testisukat tehtyä!
Luin siis jostain, että jos kärsii palelevista jaloista kannattaa neuloa alpakasta sukat ja pukea ne paljaaseen jalkaan ja sitten vasta lisätä muita sukkia päälle jos tarvitsee, niin pitäis pysyä jalat lämpiminä..no, mulla oli varastossa vain ohutta Dropsin Alpakkaa ja sehän ei ole mikään sukkalanka, kestänevät käyttöä ehkä muutaman kerran, mutta tikkusin kuitenkin itselleni siitä pienet sukat ja aattelin ihan testimielessä kokeilla tarkenisinko minäkin pakkasilla paremmin..nyt ei siis ole pakkasta, ei, joten täytyy testaamista vähän siirtää..uskon kyllä että vielä ne paukkupakkaset Tälle Vuodelle kuitenkin tulee :)
Touhumaasta löytyi hauska ohje; Lakupekka-patalappu..innostuin niin että tein heti kolme :)

13 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Nuo lakupekat on niin ihania, että pakko varmaan itsekin kokeilla :)

Pami kirjoitti...

Nuo lakupekat on tosiaan kivoja! Itsekin mietin, että tekisin, kun näin nuo ensimmäisen kerran. Ei ainakaan likaantuisi niin helposti leivinuunin tuhkasta!

Marjut kirjoitti...

Jossain vaiheessa minäkin teen Lakupekan:)

Sude kirjoitti...

Nythän sulla on hyvät yösukat, jos pakkasia ei enää tule.
Laku-Pekka villitys valtaa näköjään Suomen. Sullakin koko kuoro siellä hoilottamassa :) Minä olen tehnyt vasta 5, mutta kaikki ovat karanneet pois kotoa :)

Malli kirjoitti...

Kiva kuulla kokemuksistasi, sitten pakkasilla, noista sukistasi.
Minäkin tykästyin Laku-Pekkoihin, ei vielä koukulla kuitenkaan.
Opisto alkaakin jo tänään...

Heleena kirjoitti...

Näinhän se monesti käy, hauskasti!
Kesällä, kun otat sateensuojan vaivoikses, niin ei sada. Testausilmat kyllä tulevat vielä....
Hurmaavia Laku-Pekkoja <3

Seijasisko kirjoitti...

Kiitti vinkistä-pitääpä ittelleki tehdä alpakka sukat.Lakupekkoja pitää kans ehtiä jossakin välissä kokeilleen-ovat kyllä hauskan näköisiä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania lakupekkoja ja lämpimät sukatkin olet tehnyt.
Sinulle olisi tunnustuksia blogissani

Kaisa kirjoitti...

Ettei vain olisi ollut mun sukankäyttöohje - pidän aina kaikkia villasukkia paljaalla iholla, koska olen todennut, että silloin on pieni toivo pysyä sulana. :) Ihanat sukat, ja nuo pannulaput on kirjaimellisesti syötäviä!

intsu kirjoitti...

No,voihan noita alpakkasukkia käyttää unisukkinakin. Mä ainakin olen yöllä kova palelemaan. Kivan näköiset laku-patalaput.

Taina kirjoitti...

Tosi hauskat nuo lakupekat:)

Omppumato kirjoitti...

Ihania lakupekkoja :). Tosi hauskoja.

Sipi kirjoitti...

Kiitos :)
Lakupekat on hauskoja, lakuissahan niillä on tuo suu poikkipäin, ei pystyssä kuten näissä patalapuissa, mutta näin ne näyttävät kuin laulavan :)
Sukkajutun luin tosiaan jostain lehdestä ja siinä puhuttiin alpakkasukista että se on paljon villaa lämpöisempää, kokeilin nyt 20' pakkasessa ja kyllä ne tosissaan lämmittää jalkoja ihan erilailla kuin pelkkä villa..kannattaa varmaan pukea ensin alpakka ja päälle vielä ohut villasukka niin kyllä on lämmin!
Unisukkina alpakka on varmaan myös ihana.
Kiitos Enkulille tunnustuksesta :)