perjantai 28. tammikuuta 2011

Kiireinen viikko

Viikko on ollut harrastuksia täynnä. Maanantaina olin Kaarakassa mikrovärjäämässä lankoja. (semitonen värit ja kiinnitys mikrossa kuumentaen)
7-veljeksistä tuli tällaiset, toinen oli alunperin valkoinen ja toinen, jo aiemmin värjätty, hailun vaalean ruskea.



Monikirjava, Filatin Cashmere -lanka värjääntyi tälläkertaa vihreäksi, aiemminhan värjäsin samanlaisen vyyhdin punaruskeaksi.



Vaalea lila Vuorelman Satakieli-lanka muuttui punaruskeaksi.
Tuli tosi hyvä ja tasainen väri ja ennenkaikkea kaikki kolme vyyhtiä onnistuin värjäämään juuri samanvärisiksi aivan kuin olis samassa liemessä värjätty, tyytyväinen olen, tästä määrästä syntynee jo jonkinlainen pusero tai pikkutakki :)


Tiistaina Kaarakassa aloitettiin kirjansidonta ja keskiviikkona olikin sitten huovutusta.
Huovuttamaan piti taas päästä vaikkei ollut mitään huovutettavaa mielessä, mutta kun aikani pyörittelin villoja käsissäni niin niistä syntyi aika kummallisen näköinen lintu..mikä lie etelämeren sirittäjä kun on niin outo tuo väritys...tein niitä sitten toisen ja vielä kolmannenkin.


Nyt ne lintuset lentelevät kylmässä, parvekkeella ja odottavat kesää, josko silloin saisivat vaikka oikean puunoksan missä kökötellä :)



Torstaina olikin sitten Tikkuajien tapaaminen ja siellä aloitin uudet bosniantossut ja
tänään perjantaina neuloinkin ne jo valmiiksi. Lankana näissä sininen Nalle ja punainen on edellisissäkin tossuissa käyttämääni Marimbaa.

Aattelin että josko viikonlopun nyt huilais mutta kun on peräti kaksi puseroa puikoilla niin en tiedä pystyykö ;D