lauantai 11. joulukuuta 2010

Jouluisissa tunnelmissa

Joulunalusaika on kiireistä aikaa, on lahjojen tekoa ja kaikkea muutakin kivaa touhua kaiken aikaa..ja kun lahjoja ei voi vielä näyttää niin laitetaan näkösälle ne mitä on ehditty lahjojen välissä tekemään :)

Rautalankaverkosta vääntelin taas sydämen ja paperidippasin sen Kaarakassa. Tämä on hyvin samankaltainen kuin aiemminkin tekemäni :)



Ompelin myös joulutorttu-patalappuja, menivät myyjäisiin arpajaispalkinnoiksi ja muutama lahjoiksikin.



Opettelin tekemään karkkipapereista pussukoita, siis opettelin, Mallin blogista löytyi hiukan ohjetta makeiden pussukoiden tekoon, mut olis kyllä munkin kannattanut ensin mennä kurssille ;D

Eka aika kamala yritelmä on tuossa oikealla, tehty ohuista silkkimäisistä violetti/kulta papereista (Roomasta saatua tryffelisuklaata), siinä pussissa meni suurinpiirtein kaikki väärin, paperit ruttuun ja vetoketjukin vähän vinksalleen..
seuraavaksi tein dumle-papereista kännykkäpussin..ehkä vasta-alkajalle hiukan liian pieni työ..tein ajattelemattomuuttani vuorinkin pussiksi ja olihan siinä sitten kääntelemistä.
Viimeisin on tuo Bonbon lehmä-pussukka, se oikeestaan onnistui jo aika hyvin, eli aiemmista virheistä oppi jotain :)
Hassun hauskoja pussukoita karkkipapereista saa aikaan mutta on niissä niin kova työ (mulla meni päivä/pussukka), joten tuskinpa näitä sentään joululahjoiksi teen..vaikka sellaasta mä muka ensin suunnittelin ;D




Tyttönenkin halusi Huiske-kranssin, samanlaisen kuin tämä edellinenkin mutta erivärisenä..
kuva on kovin tumma mutta



tässä näkyy värit selvemmin, ihan kaunis kranssi tulee lilansävyistäkin paperinaruista :)


Mukavaa Joulun odotusta, tontuilla alkaakin olemaan jo melkoinen kiire =)