tiistai 21. syyskuuta 2010

jotain taas tehtynä

(Edit; Lisäsin yhden kuvan 23.9.)
Kiitos taas kaikille, on niin mukavaa kun kommentoitte ja innostatte siten minua jatkamaan tätä blogin pitämistä :)
Itsekin vierailen monen monissa blogeissa mutta kommentointi ei nykyään aina onnistu kun yhteydet täällä päässä takkuaa kaiken aikaa..välillä aattelen että konekko tässä hajoaa mutta nyt kun taas yritin päivittää ohjelmia tuli kesken päivityksen että Yhteys katkaistu, yritetään uudestaan...sitä sitten yritettiin vaikka kuinka kauan ja viimein se yhteys taas löytyi ja päivitykset saatiin asennettua..missä lie vika mut todella ärsyttävää on :(
No nyt siis taas tehtyjä jonoon..
Mosaiikki aina aika ajoin innostaa mua niin että kaiken voisin päällystää näillä värikkäillä paloilla..tässä nyt pari kalaa. Kalat olivat ruskeaa puuta, vain silmä oli kaiverrettu hiukan esille, muutoin ihan sileäpintaiset "patsaat.
(lasimosaiikki on tosi kamalaa kuvata, oma silmä näkee värit kirkkaina mutta kuvassa värit tuntuvat katoavan johonkin)
Kaloissa tiffany-lasimosaiikkia; oranssia,punaista,vihreää ja sinistä. Jalustat hajotettua peiliä paloina ja silminä hopeareunusiset lasinpalat jotka löytyivät kirpparilta rannerenkaan muodossa :)


.
Viisi uutta tuikkukippoakin piti vielä väsätä, ne kun loistavat illalla niin hienosti kynttilän palaessa sisällä :)
.

.
Kaarakassa meillä oli eilen lankojen värjäystä...minähän esittelinkin jo tämän "aika kamalan värisen huivin,
.

.
no nyt se sai uuden värin ja väritys onnistuikin aivan nappiin!
Nyt se ei ole enää ruma huivi :)
Pingotin huivin ja venytin aika reippaasti noita aaltomaisia harjanteita
.

.
ja ne jäivät hauskasti terävämpään muotoon, tykkään tästä nyt kovasti.
.
.
Ja kun huivin väri onnistui piti samalla värjätä se loppu lankakin ja hyvin katosivat siitäkin kaikki kirkuvanvihreät, vaaleanpunaiset ja keltaiset ja mitä kaikkia siinä olikaan! Värjäys tehtiin mikrossa 4*4 min liemessä seisottaen, värit semitonen? kahta eri punaista ja ripaus harmaata sekaan.
.
.
Viikko sitten Kaarakan Sennarinäpissä virkkailtiin uusia patalappuja. Näitä oli hauska tehdä, ensin virkattiin ruudukko ja sitten metrikaupalla ketjusilmukkaa jota sitten pujoteltiin ruudukon sisälle..
.
.
ja patalappuja aiemmin jo aloitettiin vääntämään rautalankaa, kevyt kesävaate kehyksissä, tällaisen vaatteen minä sain väännettyä.
.
.
Mekossa on käytetty erivahvuisia rautalankoja sekä koristeena tässä paljetteja. Jokainen tauluntekijä kokosi ja maalasi oman kehyksensä sekä valitsi mekolleen mieleisen taustapaperin, joten kaikkien tauluista tuli erilaiset.
Hauska sisustusidea :)
.
Intsun tekemää taulua voi ihailla täällä ja Mallin mekkotaulukin tullenee pian esille :)