keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

kesäkassi

Kiitos kaikille kesämekkosta ja festareita kommentoineille :)
Nyt on festariväsyt nukuttu pois ja enää ei ressaa kuin ne ns. "juhannus siivot"..oli tarkoitus tänään siivota vaan ilma oli niin hieno että aika kului ihan vahingossa vaan parvekkeella istuen ja käsitöitä tehden ;D
Viimeistelin kassin jota olen pikkuhiljaa kasaillut. En ole ikinä ennemmin koettanut applikaatiota enkä tiedä teinkö sitä edes oikein, mutta leikkelin kukkakankaasta kukkia ja lehtiä irti, säädin vanhan ompelukoneeni syötön nollille ja tikkailin pienellä siksakilla kukat ja lehdet kankaanpaloille kiinni. Sitten kokosin kankaanpalat yhteen ja kasasin ne laukuksi, tällainen tuli.

Laitoin laukkuun pitkät hihnat että sitä on helppo roikotella olkapäällä.
Vuorin ompelin niin että laukkua voi pitää vaikka "kääntölaukkuna..vasta laukun valmistuttua huomasin kankaassa olleen hevosen pään kuvan ja se on vielä vahingossa tullut oikein päinkin..tämä vuorikangas kuuluu niihin palakankaisiin joita vaan ostaa kaupasta kun halvalla saa ;D Olen siis aiemmin katsellut kangasta että jotain käykeröä kai siihen on maalailtu..aika hauska.Blogini hiljenee hetkeksi, ensin vietetään juhannusta ja sitten viikko lomaillaan mutta sen jälkeen palaillaan taas :)

11 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Hieno kesäkassi, kukikas niinkuin kesään kuuluu ja hyvä idea tehdä kääntölaukku. Tänään oli lämmin ja mukava päivä, jotta siivot sai unohtaa ;-))
Hyvää Juhannusta ja antoisaa lomaviikkoa!

Mari kirjoitti...

Nätti kassi!

malli45 kirjoitti...

Hieno kassi ollakseen ensimmäinen aplikaatiosi! Mutta sulle on varmaan käynyt niinkuin sille Mairen miehelle...
Hyvää Juhannusta teille ja kivoja lomasäitä!

Sude kirjoitti...

Kiva kassi ja mukavasti on tuo hevosen pääkin. Ei meilläkään ehditä siivota, kun pitää uutta kissaa tuijottaa koko ajan :)

iso gnu kirjoitti...

Oikein mukavaa ja iloista juhannusta!

Marjut kirjoitti...

Kaunis kesäkassi! Ja oikein mukavaa juhannusta sinulle myös:)

vekki kirjoitti...

Hyvää Juhannusta ja kivat kassit!

Omppumato kirjoitti...

Oikein hyvää juhannusta!

Sipi kirjoitti...

Kiitos, oli mukava juhannus ja ilmatkin mitä ihanimmat =)

Malli; tosiaan, mieshän kertoi oppineensa itse, katselemalla kun vaimonsa virkkaa, ehkä mulle on käynyt blogeja lukiessa samoin.

Laukku on ihan hauska kääntölaukku, kun kyllästyy kukkakuviin niin voi kääntää vuoriosan näkyviin, taskuja en laukkuun ommellut. Tarkoituksena on ottaa tämä reissuihin mukaan käsityölaukuksi..ainakin kolme aloitettua työtä kerineen sinne mahtuikin :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

sirimi kirjoitti...

Hienon kassin olet tehnyt! Hyvin olet onnistunut aplikoimaan kukat ja lehdet heti ensimmäisessä aplikaatiotyössä. Käytitkö kaksipuolista liimakangasta välissä? Helpottaa aplikointia, kun kuviot silitetään kiinni liimakankaan avulla ennen reunojen ompelemista. Kun minä tein ensimmäisiä aplikaatioita hirmu kauan sitten, ei ollut kaksipuolista liimakangasta, vaan käytin tavallista kovikekangasta kuvioissa. :)

Sipi kirjoitti...

Sirimi; Kiinnitin vain nuppineuloilla kuviot kankaaseen ja ompelin, en edes hoksannut että siinä olis voinut jotain tukikangasta käyttää! Kiitos vaan neuvosta, tuollainen liimakangas helpottaa varmasti ompelua kun kuviot pysyvät kunnolla paikoillaan :)