tiistai 11. toukokuuta 2010

Myssyjen luovutus

Seinäjoen sairaalaan tapahtui tänään.Tässä Malli ihastelee myssyvuorta Kaarakassa. Kaikki myssyt lasketaan, pakataan kasseihin ja sitten lähdetään kohti sairaalanmäkeä..Myssyjen kantamisessa onkin yllättävästi puuhaa, joten on hyvä että sairaalasta löytyi asiaan kuuluvat kuljetuskärryt ;)Syöpäosastolla meitä ja myssyjä oli vastaanottamassa iloista henkilökuntaa, jotka kovasti ihailivat ja ihmettelivät myssyjen hienoja malleja, -värejä ja tätä valtavan isoa määrää!

Malli piti kauniin myssyjen luovutus-puheen ja Ilkka-lehden kuvaaja nappasi myös kuvan tilaisuudesta :)
.kuva tullenee Ilkkaan päivän kuva-osioon.Myssyjä luovutettiin Seinäjoen sairaalaan tänään 477 kappaletta mikä kyllä ylitti täysin omat odotukseni!
Kaunis Kiitos kaikille myssyjen tekijöille!
Sairaalassa meille tänään vakuutettiin että jokikinen näistä myssyistä menee tarpeeseen ja lisääkin niitä otetaan mielellään vastaan, joten kampanjahan meillä jatkuu!Mallin blogista löytyy kuvia ja juttua luovutustilaisuudesta, sekä tietoa muutoinkin kampanjasta, vastaanottopaikoista ym ym..ja myös Intsun blogissa on juttua päivästämme :)

Kyllä naiset yhteistyössä vaan on voimaa =)

9 kommenttia:

Heleena kirjoitti...

Hieno tulos ja kauniita myssyjä!
Omat tuolta pistää silmään!
En tunnista äkkiseltään ketään henkilökunnan joukosta.

Seijasisko kirjoitti...

Mahtavat maara myssyja Seinajoelle. Paljon Onnea.<3

malli45 kirjoitti...

Kiva juttu sulla!
Kiitos avustasi tässä hommassa!
Yhteistyö on voimaa!

Mari kirjoitti...

Onnea hienosta myssysaldosta!

Susu kirjoitti...

Hieno myssysato teilläkin. Onneksi olkoon!

Mainion luova kuljetusratkaisu:-)

Marjut kirjoitti...

Onnea isosta myssymäärästä!

intsu kirjoitti...

Kyllä tää niin upea homma oli,että myssyjä tuli noin paljon! Meillekin päivä oli hieno,ikimuistoinen! kiitos Sinullekin.Ajattele miten monenlaisessa homassa saadaan yhdessä olla mukana!

Matleena kirjoitti...

Mahtava myssykasa! On kyllä upeaa lukea eri blogeista näitä myssyjen luovutusjuttuja. Kaikista huokuu into ja lahjoittamisen ja vastaanottamisen riemu! :)

Marleena kirjoitti...

Oikeassa olet, kyllä se on todistettu tämän kevään aikana kautta koko Suomenmaan, että naisten yhteistyössä on voimaa! ;D