maanantai 15. helmikuuta 2010

Sipinpäivän iltana

Nettiyhteys takkuilee mutta nyt on viimein Arvonta suoritettu:)
Olikin blogihistoriani suurin osanottajamäärä tässä arvonnassa ja se on mukavaa, Kiitos teille blogiystävät :)
-
Arvonnan voittivat; Sukka o mu juttu!-blogin Mari ja Suden silmukat-blogin Sude.
Onnittelut, toivottavasti osaan valita teille mieleiset paketit :)
Laittakaa yhteystietojanne postiini sipinsilmukat (@) gmail.com , niin lähetän paketit pikimmiten teille!
---------
------
Kaarakan tuftaus-kurssilla tein muutaman työn.
Tämä ruusuryijy ei nyt ole oikein häävinen mutta tulipahan tehtyä..koko 42*55 cm
-

-
Tyttöselle tuftasin sängyn viereen varvasmaton. Tästä tykkään itsekin, voisi oikeestaan tehdä vastaavat matot myös itsellekin; toisen isännän, toisen omalle puolelleni sänkyä. On niin mukavan pehmeä ja paksu matto :)
Kokoa 45*58 cm
-

-
Tyttöselle sitä sattuu ja tapahtuu..ennen jouluahan kerroin että tyttö kompastui sählypelissä ja mursi nilkkansa, kipsi oli jalassa viisi viikkoa..nyt ehti jalka olla kipsistä vapaana neljä viikkoa ja taas sattui..nyt kaatui liukkaalla tiellä tullessaan sählypelistä pois...pitäneekö urheilu kieltää kokonaan...nyt on sitten jalka kipsissä taas viisi viikkoa! Murtui samasta paikasta, eli oliko se lopulta vielä parantunut kuntoon asti ollenkaan :(
Äidin sydäntä raastaa lapsen kärsimys..erityislapsen elämä kun ei ole muutoinkaan ruusuilla tanssimista..täytyy yrittää tsempata ja ilahduttaa häntä mennen tullen, että jaksaa taas nämä pitkät viikot.. ja isännältä leikattiin kaksi viikkoa sitten olkapää, kova juttu sekin, mutta hän sentään toipuu siitä jo hyvää vauhtia, että kyllä meillä nyt sattuu ja tapahtuu..ainut iloinen "terveysuutinen aikoihin oli tänään kun kävin hammaslääkärissä Eikä Löytynyt Yhtään Reikää :D
-
Sitten mun täytyy vielä kertoa eilisen Ystävänpäivän Suuri Yllätys minkä koin!
Puhelin soi illalla ja soittaja esitteli itsensä..en tuntenut, en älynnyt, että kuka tämä henkilö on. Hän puhutteli mua uudestaan ja nyt tyttönimellä ja kysyi enkö vieläkään muista..hetken haukoin henkeäni että hyvänen aika. Soittaja oli "kansakouluaikainen tyttöystäväni! Kävimme muutaman luokan yhdessä ollessamme 10- 12 vuotiaita! Oltiin Suuria Sydänystäviä-vannottiin ettei ikinä erota! Ero tuli kuitenkin kun 12 vuotiaana muutimme kauas kauas pois..sitten kirjoiteltiin ja ikävöitiin vuosikausia kunnes molempien elämä meni omia ratojaan...kerran hän ilmestyi yllättäen lomareissullaan ovemme taakse, yllättävä jälleen näkeminen oli riemuisa, molemmilla meillä silloin jo perhe, hänelläkin ihana kaksi vuotias tyttö...nyt tuosta viimeisestäkin näkemisestä on kulunut 20 vuotta ja yhtäkkiä tulee soitto, että hän on ajatellut mua usein, ja niin minäkin olen häntä monasti muistellut, sillä juuri tämä ystäväni antoi minulle silloin lapsena tämän Sipi-nimen jota olen kuljettanut mukanani kaikki nämä vuodet, ja siitäkö hän oli myös yllättynyt ja mielissään. Juteltiin pitkään ja ihmeellistä että siinä puhellessa kaikki nuo välissä olleet vuodet katosivat, se oli aivan uskomaton tunne :)
Ihana, yllättävä Ystävänpäivä! Mutta niinhän se on että Hyvää Ystävää ihminen ei unohda ikinä!

12 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Oletpa saanut ihanan yhteydenoton!!! :)

Mari kirjoitti...

Voi kuinka kivan soiton olet saanut. Joskus oikein harmittaa, kun ei kehtaa soittaa vanhoille koulukavereille yms. enää pitkän ajan kuluttua.
Ihanko oikeasti olen voittanut arpajaisissasi? Upea juttu! Tämä tarkoittaa sitä, että on tulossa vilkkaita aamuja, käyn postilaatikolla tosi taajaan :D Työttömyyden varmaan ainoita etuja neulomisajan lisäksi on, että saa postit ajoissa :)

Piristit päivääni / iltaani, kiitos :)

Äipän touhut kirjoitti...

Ihanan näköisiä nuo sinun tuftaus ryijy ja matto. On varmaan kiva saada tuollainen yllättävä puhelinsoitto vuosien jälkeen. Jaksamisia teille kaikille sinne kotiin. Toivotaan, että tytön jalka paranee nyt sitten kunnolla, lopultakin.

Mammutti kirjoitti...

Onnittelut nimpparien johdosta! Mahtava ystävänpäiväyllätys tuo puhelu!

Heleena kirjoitti...

Onnellista Sipinpäivää! Ihana yllätysystävä ;D

Sude kirjoitti...

Olipas minulla onnea, ihanaa. Onnellista Sipinpäivää sinullekkin.
Olipas sinulla oikea ystävänpäivä-yllätys. Ei tuommoista kaikille satukkaan, vaikka sais sattua kyllä kaikille. Tuffaustyösi näyttävät hienoilta. Tekisi mieli itsekkin opetella.

malli45 kirjoitti...

Tyttöselle pitkää pinnaa, kuten myös isännälle! Ennenkaikkea sinulle!
Tarpeeseen sinulle tuli tuo ystävän puhelu.
Sipinpäivää!

Marjut kirjoitti...

Voi, sinulla oli mukava ystävänpäiväyllätys:)

Tyttöselle kovasti tsemppiä ja paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voittajille!
I-H-A-N-A tuo varvasmatto!!!
Ritva

Sude kirjoitti...

Sain jo kerrassaan ihanan pakettisi, KIITOS :)

Sipi kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Kaisa kirjoitti...

Voi kylläpä teitä nyt koetellaan - tyttöparka!! Ei muuta kuin kärsivällisyyttä kaikille. Onneksi sentään noin iso positiivinenkin juttu tapahtui!